Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Survivor’da yeni yarışmacılar! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Survivor'da dokunulmazlık oyunu her hafta olduğu gibi yine nefesleri kesti. Mucadelenin ardından Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyunun kazanan takım belli oldu. Survivor yeni bolumde ayrıca iki yeni yarışmacı heyecanı da yaşandı. Unluler ve Gonulluler takımına birer yeni yarışmacı katıldı. İşte Survivor'da yaşananlar... Survivor'da heyecan her bolumde artıyor. Son haftalarda performansı tavan yapan Unluler takımı dokunulmazlılk oyunu oncesinde odul oyununu kazanarak moral depoladı. Acun Ilıcalı her iki takıma yeni birer yarışmacı dahil olduğunu acıkladı. İşte Survivor son bolumde yaşanan tum ayrıntılar…
SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNU
Acun: Dominik’te dokunulmazlık oyununa hoşgeldiz. İki takım icin de kritik bir oyun bugun. Sıra bana gelmez diye duşunuyorsunuz ama bir yarışmacı gittiğinde sıradaki siz olabilirsiniz. Bugunku oyun da bir Survivor oyunu oynanacak.
Survivor dokunulmazlık oyunun Unluler kazandı.
Unluler: 10 – Gonulluler: 5

SURVİVOR'A 2 YENİ İSİM KATILDI
Acun Ilıcalı'nın, Survivor son bolumunde acıkladığı yeni yarışmacıların katılacağı bilgisinin arından yeni yarışmacılar bu akşamki bolumde yer aldı. Unluler ve Gonulluler takımlarına birer kadın yarışmacı dahil olurken, Unluler takımına Aşkım Ezgi Hocaoğlu, Gonulluler takımına ise İlayda Velibeyoğlu katıldı.
SURVİVOR ODUL OYUNU
Acun: Dominik’te bir odul oyunu. Zor gecen bir gecenin ardından buradalar. İki takım da ciddi derecede bir yağmur yedi.
İrem: Yağmur sabaha kadar dinmedi. Kıyafetlerimi nasıl ayarladım bilmiyorum. Umarım hasta olmayız.
Survivor’da odul oyununu Unluler kazandı.
Unluler: 10 – Gonulluler: 6
survivor-da-yeni-yarismacilar-survivor-dokunulmazlik-oyununu-kim-kazandi-5e6e60eb1f187.jpg
SURVİVOR İDDİA OYUNU
Survivor’da Yasin ile Acun arasında iddia oyunu olarak futbol macı yapıldı. İki kişiden oluşan takımlarda Yasin takımına Ersin’i alırken, Acun ise yapım şirketinden Maxi’yi secti.
Kazanan takımı secmiş olanlar bir tabak pilav kazanacak.
Acun Medya: 8 – Survivor: 6
Futbol macı Acun Ilıcalı’nın takımı oldu.