Magazin Editor
Magazin Habercisi
Survivor 2020'nin yeni bolumu bu akşam ekranlara geldi. Sevilen yarışmada bir suredir Sercan ile Nisa arasındaki gelişmeler dikkat cekiyordu. Ozellikle acık arttırma oyununda Sercan'ın Nisa'ya yaptığı jest cok konuşulmuştu. Bu akşam ise beklenen konuşma gercekleşti. İşte Sercan ile Nisa arasında gecen konuşma... Survivor 2020’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Bu akşam oynanan oyun sonrasında milyonların merak ettiği Sercan ile Nisa arasındaki konuşma gercekleşti. Aşk iddialarıyla gunlerdir konuşulan ikili arasında hangi konuşmaların gectiği merak ediliyordu. İşte Survivor’da Sercan ile Nisa arasında gecen diyalog…
SERCAN İLE NİSA KONUŞTU!
Gectiğimiz gun yayınlanan fragmanda Sercan ile Nisa’nın konuştuğu goruntuler paylaşılmış ve yarışmayı takip edenler ikili arasında neler konuşulduğunu merak etmişti. Bu akşamki yeni bolumde Sercan ile Nisa beklenen konuşmayı gercekleştirdi. İşte ikili arasında gecen diyalog;
Sercan Gel gel.
Nisa: Ne oldu?
Sercan: Ne yapıyorsun.
Nisa: İyi, hep aynı.
Sercan: Şimdi şoyle bir şey. Bu acık arttırmada hani biraz jest falan yaptım.
Sercan: O oyunda da kaybettin bir de. Uzuldum acıkcası.
Nisa: Biliyorum. Havuza yanıma geldin. O an ama sinirlerim biraz gitmişti. Senin olduğunu bile fark etmemiştim.
Sercan: Biliyorum. Zaten buyun oyunlarda oylesin. Onun da farkındayım.
Sercan: Yani senin icin bir sakıncası var mı, yok mu o konuda. Tabii bir de Survivor’dayız sonucta bir şeyin icindeyiz. İnsan boyle duygusal bir şey de yaşıyor. Kendi icinde ne bileyim farklı yani. Normal hayatından cok farklı burası. Bilmiyorum anladın mı? Yani sen ne duşunuyorsun? Ne şey yapıyorsun?
Nisa: Teşekkur ederim her şey icin de.
Sercan: Zaten şey, arkadaş.
Nisa: Arkadaş olarak.
Sercan: Aynen oyle. O yuzden zaten konuşalım istedim.
Nisa: Cheesecake’i verdiğin icin sağol. Yine teşekkur ederim.
Sercan: Ben teşekkur ederim. O yuzden şey normal, yarışalım sadece.
Nisa: Oyle zaten. Boyle bir şey yok yani. Herkesi nasıl goruyorsam oyle. Ersin abiyi nasıl goruyorsam sen de oylesin. Mert abi de oyle. Yani herkes eşit.
Sercan: Tamam. Sıkıntı, yok anlaştık.
Son guncelleme: 09:39 - 18.04.2020
SERCAN İLE NİSA KONUŞTU!
Gectiğimiz gun yayınlanan fragmanda Sercan ile Nisa’nın konuştuğu goruntuler paylaşılmış ve yarışmayı takip edenler ikili arasında neler konuşulduğunu merak etmişti. Bu akşamki yeni bolumde Sercan ile Nisa beklenen konuşmayı gercekleştirdi. İşte ikili arasında gecen diyalog;
Sercan Gel gel.
Nisa: Ne oldu?
Sercan: Ne yapıyorsun.
Nisa: İyi, hep aynı.
Sercan: Şimdi şoyle bir şey. Bu acık arttırmada hani biraz jest falan yaptım.
Sercan: O oyunda da kaybettin bir de. Uzuldum acıkcası.
Nisa: Biliyorum. Havuza yanıma geldin. O an ama sinirlerim biraz gitmişti. Senin olduğunu bile fark etmemiştim.
Sercan: Biliyorum. Zaten buyun oyunlarda oylesin. Onun da farkındayım.
Sercan: Yani senin icin bir sakıncası var mı, yok mu o konuda. Tabii bir de Survivor’dayız sonucta bir şeyin icindeyiz. İnsan boyle duygusal bir şey de yaşıyor. Kendi icinde ne bileyim farklı yani. Normal hayatından cok farklı burası. Bilmiyorum anladın mı? Yani sen ne duşunuyorsun? Ne şey yapıyorsun?
Sercan: Zaten şey, arkadaş.
Nisa: Arkadaş olarak.
Sercan: Aynen oyle. O yuzden zaten konuşalım istedim.
Nisa: Cheesecake’i verdiğin icin sağol. Yine teşekkur ederim.
Sercan: Ben teşekkur ederim. O yuzden şey normal, yarışalım sadece.
Nisa: Oyle zaten. Boyle bir şey yok yani. Herkesi nasıl goruyorsam oyle. Ersin abiyi nasıl goruyorsam sen de oylesin. Mert abi de oyle. Yani herkes eşit.
Sercan: Tamam. Sıkıntı, yok anlaştık.
Son guncelleme: 09:39 - 18.04.2020