Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Survivor Evrim’den aşk yaşadığı iddia edilen Mert Ocal ile ilgili itiraf

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
BiPlay TV Youtube kanalında Ertem Şener’in modetorluğunu yuruttuğu ‘Sorgu Odası’ programının bu haftadaki konuğu Survivor yarışmasının sevilen isimlerinden Evrim Keklik oldu. Survivor Evrim yarışmaya dair samimi acıklamalar yaptı. Evrim Keklik ilk kez aşk hayatına dair net cevaplar verdi. Survivor 2020 Unluler-Gonuller yarışmasının final yapmasından sonra geniş bir hayran kitlesine sahip olan Evrim Keklik Ertem Şener'in programına misafir oldu. Ertem Şener'in yarışmadaki neşeli halleri ve dobra kişiliğine vurfgu yaptığı Evrim Keklik, Survivor'a dair kafalara takılan butun soruları cevapladı.
Survivor'un hem fiziksel hem de psikolojik olarak zor bir yarışma olduğunu belirten Survivor Evrim,“Aclığı bir şekilde ortebilirsin cunku oyun ve odul kazanıyorsun. Birinci kazanamazsan mutlaka ikinci de kazanıyorsun. Zaten miden kuculuyor. Acıklıkla mucadele edebilirsin ama psikolojiyle edemezsin. En cok anneme acıktım. Ben ilk defa bu kadar uzun sure annemden uzak kaldım. Orada en cok annemin değerini anladım” dedi.
‘DUYGULARIMI NET ORTAYA KOYARIM'
Survivor yarışması boyunca kendi cizgisinden cıkmadığının altını cizen Survior Evrim,“Ben Survivor'da ne hanımefendiliğime ne de oğretmenliğime laf ettirdim” ifadelerini kullandı. Son dorde kalmak icin kimseye yalakalık yapmadığını belirten Evrim, “Duygularımı cok cabuk ve net bir şekilde ortaya koyarım. Ya siyahım ya beyazım. Bende gri yok. Neyse o. Etrafımda cok fazla yanar donerlik vardı. Bir insan herkesle iyi anlaşamaz. Herkesle iyi anlaşan insanda bir problem vardır zaten. Ben de noyle bir şey yaparak başkalarının kanatları altına girseydim son dorde kalırdım. Benim en buyuk problemim politik olmamamdı” dedi.
Kendine has guluşuyle dikkatleri uzerine ceken Evrim, “Benim guluşlerimin de bir anlamı var. Bazen gozun icine bakarak bazen de kalbin icine bakarak gulerim” dedi.
ŞARTLARIM UYARSA SURVİVOR'A GİDERİM
Magazin kulislerinde Acun Ilıcalı'nın 2021yılında Survivor All Star formatıyla ekranlara geleceğe konuşuluyor. All Star'dan teklif gelirse katılıp katılmayacağı sorulan Evrim “Benim de şartlarım uyarsa All Star'a gideriz. Nasip, kısmet” demeyi tercih etti.
Survivor programında beraber yarıştığı arkadaşlarından Aycan Yanac'ı cok ozlediğini dile getiren Survivor Evrim,“Gec tanıdım ama cok guzel gunlerim gecti. Dominik'te Aycan'ı cok ozledim. Onu cok seviyorum cunku o da harbi kız, delikanlı… Onun da yanar donerliği yok. Yasin'le Cemal'i de ozledim. Onların yeri bende cok ayrıdır” dedi.
Ertem Şener'in “Sen mi daha iyi Survivor'sun yoksa Cemal Can mı?” sorusuyla koşeye sıkışan Survivor Evrim, “Bu cok zor bir soru oldu. İkimizde iyi Survivor'larız. Ben kendimi es gecemem o da bir şampiyon. Ben ordunun icine girer aslanlar gibi cıkarım” ifadelerini kullandı.
‘AMA ARKADAŞIZ'
Unluler takımında yer alan oyuncu Mert Ocal'la adı aşk haberlerine karışan Survivor Evrim, “Mert'le aranda bir şey mi vardı” sorusuna cevap verdi. Survivor Evrim, “Mert'le aramda bir şey yoktu. Ben sadece ‘Mert cok yakışıklı, Mert cok sempatik, Mert cok dobra, Mert'le cok guzell sohbet edebiliyorsun' dedim. Elendikten sonra aşk haberlerimizin cıktığını gordum ve cok guldum. Hatta şaşırdım. Ardından Mert'le konuştum. Mert birkac acıklama yapmış ‘maalesef sevgili değiliz' diye. Bu acıklaması iyi ki sevgili değiliz demek değil. Ben onu cok seviyorum o da beni cok seviyor ama arkadaşız” dedi.