Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Survivor Beyza Gemici’den şoke eden sözler: Kendimi yok etmek üzereyim!

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin

Administratör
Survivor yarışmasıyla tanınan Beyza Gemici, sosyal medya hesabından yayınladığı videoda gözyaşlarına hakim olamadı. Zor bir dönemden geçtiğini söyleyen Gemici, takipçilerinden yardım istedi.

Eski Survivor yarışmacısı Beyza Gemici, sosyal medya paylaşımıyla sevenlerini endişelendirdi. Gözyaşları içinde konuşan Gemici, son dönemde psikolojik olarak oldukça zorlandığını ve kimseyle iletişim kuramadığını söyledi.

Survivor 2026'da Beyza Gemici'nin yüzerek karşı adaya geçip Sercan Yıldırım'la buluştuğu iddiasıyla gündem olan ikili, yarışma finalinin ardından ilk kez aynı etkinlikte görüntülendi.

Nagihan Karadere'nin sosyal medya paylaşımında birlikte yer alan Beyza Gemici ve Sercan… pic.twitter.com/gWQ3GlHF9x

— Magazin Burada (@Magazin_Buradaa) July 27, 2026

Takipçilerine seslenen Gemici, “Yardım istiyorum. Kimseyle konuşamıyorum, psikolojik olarak çok sıkıntıdayım” ifadelerini kullandı. Gemici, kendisine zarar vermekten korktuğunu belirterek yaşadığı sürecin ilgi arayışı olmadığını, gerçekten desteğe ihtiyaç duyduğunu dile getirdi.

Geçtiğimiz sezon Survivor’da yarışan ve Sercan Yıldırım ile ilişkisi olduğu, sevgilisine ihanet ettiği iddialarıyla gündeme gelen Beyza Gemici, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile zor bir süreçten geçtiğini açıkladı.

“Yardım istiyorum. Kimseyle konuşamıyorum, psikolojik… pic.twitter.com/l3DoSixsIm

— Magazin Burada (@Magazin_Buradaa) September 19, 2026

Beyza Gemici, daha önce Survivor döneminde Sercan Yıldırım ile ilişkisi olduğu ve sevgilisine ihanet ettiği yönündeki iddialarla gündeme gelmişti. Gemici, söz konusu iddiaları “Ben kimseye ihanet etmedim” diyerek reddetmişti.