Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Survivor Berkan’ın kufurlu Sercan hikayesi

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Askere gitmeden once kestirdiği saclarıyla yepyeni bir goruntuye burunen Survivor Berkan, takipcileriyle etkileşimde kalabilmek adına bir Youtube kanalı actı. Bu kanal uzerinden bir de video paylaşan Berkan, Sercan'la ilgili anlattığı anıyla gulumsetti. Berkan Karabulut, actığı Youtube kanalı uzerinden sevenlerinin sorularını yanıtladı. Karabulut gelen bir soru uzerine tekme sevincinin nereden ortaya cıktığı anlattı. Berkan o tekmeyi takım arkadaşlarını teşvik etmek icin yaptığını soyledi. Berkan “kendime gore bir sevinc buldum” dedi.
Survivor Berkan Survivor hayatında aldığı en buyuk dersin ne olduğunu da acıkladı. Berkan, yakınlarındaki insanları ne kadar sevdiğini anladığını ve bunu her fırsatta soylemek gerektiğini bu yarışmada anladığını ifade etti.
survivor-berkan-in-kufurlu-sercan-hikayesi-5f5766570c46b.jpg
“SERCAN’A BİR ARA BAKTIM ELLERİNİ İNDİRMİŞ…”
Survivor Berkan cok ac kaldığında Sercan ile yaşadığı bir diyaloğu da acıkladı. Berkan acıklamasında şunları soyledi: “Unluler adasına ilk gittiğim zamanda butun gun Hindistan Cevizine mahkumuz. Oluyoruz aclıktan. Sercan’a bir ara baktım ellerini indirmiş kafası yerde dedim ki ‘Seco oğlum kaktus gibisin lan’ dedim. ‘Oğlum bitkisel hayata gectin’ dedim. Bana boyle baktı ‘lan i.ne senin benden bir farkın mı var sanki bir kendine bak’ dedi. Haklısın dedim. Bu seviyelere geldiğimiz zamanlar yaşadık.”
survivor-berkan-in-kufurlu-sercan-hikayesi-5f5766574c05b.jpg

İLGİLİ HABERSurvivor Nisa ve Sercan arasındaki ses kaydı: Survivor haftanın elemek adayları kim oldu?

Son guncelleme: 10:04 - 08.09.2020