Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Survivor Aycan itiraf etti: Psikolojim bozuldu, adadan kacmaya calıştım

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Survivor 2020 yarışmacılarından Aycan Yanac, katıldığı canlı yayında yarışma surecinden bahsederken adadan kacmaya calıştığını ancak başarılı olamadığını itiraf etti. Survivor'ın dikkat ceken isimlerinden olan Aycan, "Ada hayatı ilk başlarda cok zor gecti hic kalmak istemiyordum. Oradan kacmaya bile calıştım" dedi. Yanac, Alişan ve Demet Akalın’ın sabah programına konuk oldu. Survivor’un zorluklarından bahseden Yanac, bir itirafta bulundu.
Cekimleri Dominik Cumhuriyeti’nde yapılan Survivor 2020’nin cok zorlu bir yarış olduğunu soyleyen Yanac, “Ada hayatı ilk başlarda cok zor gecti hic kalmak istemiyordum. Oradan kacmaya bile calıştım. Aileden ayrı kalmak, ozlem bir zamandan sonra alışılıyordu.
survivor-aycan-itiraf-etti-psikolojim-bozuldu-adadan-kacmaya-calistim-5f50ab7aee380.jpg
Ama beni en cok zorlayan yerde yatmak oldu. Yağmur yağıyor, uşuyorsun. Uykun var, uyuyamıyorsun. Acsın yemek yiyemiyorsun bunlar gercekten cok zordu. Zamanla alışmak zorunda kaldık, alıştıkca da guzel gelmeye başladı” dedi.
“SURVIVOR SAYESİNDE TURKCEMİ İLERLETTİM”
“Adada 9 kilo verdim. 4.5 ay boyunca 9 kilo gitti yarışmanın sonlarına doğru oduller buyuyunce kilo alamaya başladım. Yaz tatilinde de aldım biraz… Survivor sayesinde Turkcemi ilerlettim. Konuşuyordum ama akıcı değildi. Adadan ayrıldıktan sonra ‘nasıl boyle bir şey yapmışım’ dediğim anlar oldu. Sinirlendiğim yerleri izleyince kendime şaşırdım. O kadar acmışım ki ‘ne hale geldim’ diyorum kendi kendime. Ama iyi ki gitmişim cok guzel tecrubeler edindim. Bir daha cağırırlarsa giderim.”
survivor-aycan-itiraf-etti-psikolojim-bozuldu-adadan-kacmaya-calistim-5f50ab7b31fad.jpg
Sonlara doğru psikolojim durdu, orası fazla geldi. Sanki hic bitmeyecekmiş, biz adada kalacağız gibi hissettim. Kamp, ada ustume ustume geldi. Oynuyoruz oynuyoruz bitmiyor. Bir yerden sonra psikolojim bozuldu oyun kaybettikce daha kotu oldu.”