Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

SÜPERSTAR “ŞAHSEN BEN” İLE KURALLARI YENİDEN YAZIYOR!

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Güçlü sesi, yenilikçi tarzı ve başarılarla dolu kariyeriyle Türk müzik tarihinin ikonu Ajda Pekkan sessizliğini “Şahsen Ben” ile bozuyor. Kariyerinin her döneminde müziğe yön veren, değişimin ve yeniliğin öncüsü Süperstar, “Şahsen Ben” ile bir kez daha kendi kurallarını yazıyor. Pekkan yeni hiti ile yenilikçi ve özgün ruhunu ortaya koyarken, eşsiz yorumuyla diskografisinde yepyeni bir iz bırakmaya hazırlanıyor.

Ajda Pekkan Eylül Harbiye 2026

ZAMANSIZ, İDDİALI VE YİNE ÇOK AJDA!

Harbiye Açık Hava Sahnesi’nde sevenlerine duyurduğu ilk andan itibaren büyük ilgi gören “Şahsen Ben” Poll Production by Polat Yağcı etiketiyle tüm dijital platformlarda dinleyicisi ile buluşuyor. Söz ve müziği Tamer Gürsoy, düzenlemesi ise Volga Tamöz imzası taşıyan “Şahsen Ben”; güçlü sözleri, modern altyapısı ve Ajda Pekkan’ın kendine özgü benzersiz yorumuyla müzikseverlerin yeni gözdesi olmaya geliyor.

Ajda Pekkan Şahsen Ben Kapak 202
Kariyeri boyunca sayısız şarkıyla milyonlarca dinleyicinin hayatına ve anılarına dokunan Ajda Pekkan’ın yeni hiti “Şahsen Ben” 2 Ekim Cuma tüm dijital platformlar ve Poll Production YouTube kanalında yayında!

Ajda Pekkan 26

Süperstar Ajda Pekkan, 'Şahsen Ben' adlı yeni şarkısını ilk olarak Harbiye Açıkhava Tiyatrosu, Bursa Kültürpark ve Ankara Oran Sahnesi'nde ki konserinde seslendirmişti. Şarkı 2 Ekim 2026 da dijital platformlarda yayınlandı.