Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

''Süper Lig'de bile böylesini görmedim!''

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Kontraspor'da konuşan Nebil Evren, Beşiktaş 4-2 kazandığı Antalyaspor maçında ilk 10 dakikada sergilediği futbola övgü dolu sözler sarf etti.İşte Nebil Evren'in açıklamaları:SÜPER LİG'DE BİLE BÖYLESİNİ GÖRMEDİMNebil Evren: "10 dakikada %90'a %10 topa sahip olma, 7 tane şut, 0.79 beklenen gol, 9 kez ceza sahasına girme, %94 pas isabeti... Hakikaten 'Sen Beşiktaş için böyle bir maç başlangıcı hatırlamıyorum' dedin ama ben hani Süper Lig'de seninle 3 yıldır her maçı didik didik izliyoruz; 10 dakikada 2-0 olan maçlar olmuştur, o başka bir şey ama 10 dakikada 9 ceza sahasına giriş, 7 şut, 0.79 beklenen gol... Ben Süper Lig'de böylesini görmedim, hatırlamıyorum vallahi.''JOTA SİLVA MAÇA DAMGA VURDUNebil Evren: ‘’Sergen Hoca'nın tutmadığı Jota Silva ilk 10 dakika her pozisyonun içinde. Attığı golle beraber; 30. saniyede pozisyona girdi, 1. dakika Jota şut, 2. dakika Jota kafa kornerden geldi, 3. dakika Hyeongyu Oh'un şutunda pas Jota, 4. dakika Jota yine kafa kornerden geldi, 5. dakikada da gol geldi."duhuliye.com