Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sunucu Murat Ceylan emre itaatsizlikten hakim karşısına cıktı

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Erzincan'da bedelli askerlik yapan sunucu Murat Ceylan, terhis olduktan sonra sosyal medyadan paylaştığı koğuş videosu nedeniyle 'emre itaatsizlik' sucundan 2 yıla kadar hapis istemiyle hakim karşısına cıktı. İstanbul 3. Asliye Ceza Mahkemesi’nde gorulen duruşmada savunma yapan sunucu Murat Ceylan, şunları soyledi:
* Yıllardır televizyon programları yaptığım icin tanınıyorum. Askerliğimi yaparken bu nedenle askerler benimle bircok kez fotoğraf cektirdi.
* Birliğe girerken tuşlu telefonla girdim. Akıllı telefon kullanmadım.
* Askerliğin son gununde karşı koğuştan askerler beni kendi koğuşlarına davet etti. Bunlardan biri bana telefonunu verdi.
* Ben de kotu bir niyet olmaksızın kendilerini kırmamak adına telefonu tuttum.
sunucu-murat-ceylan-emre-itaatsizlikten-hakim-karsisina-cikti-5f74914af3050.jpg
Murat Ceylan (FOTO: DHA)

“FAN CLUB HESABINDAN PAYLAŞILMIŞ”
Daha sonra askerlerin kendi telefonlarından cektikleri goruntuyu’ Murat Ceylan Fan Club’ adlı bir hesaptan paylaştığını belirten Ceylan, sozlerine şoyle devam etti:
* Bu hesap bana ait değildir. Adı ustunde Fan Club hesabıdır. Kime ait bilmiyorum. Video cekmenin suc olduğunu bilmiyorum.
* Yasalara ve emirlere saygılı şekilde doğu bolgesine gidip askerliğimi ifa ettim. Suc işleme kastım yoktur.
Murat Ceylan’ın ifadesi, davanın acıldığı Erzincan 3. Asliye Ceza Mahkemesi’ne gonderilecek.
Son guncelleme: 13:31 - 30.09.2020