Magazin Editor
Magazin Habercisi
Oyuncu Şukran Ovalı, sosyal medya hesabı uzerinden yakın arkadaşı Songul Oden'i tebrik etti ve onun evliliğiyle ilgili duygusal satırlar yazdı. Sevgilisi Arman Bıcakcı ile gecen gun dunya evine giren Songul Oden yakın arkadaşlarının katıldığı bir davette imzayı atmıştı. Sosyal medya hesaplarından da mutluluklarını takipcileri ile paylaşan cifte cok sayıda tebrik mesajı iletildi.
Ancak bu paylaşımlar arasında belki de en ozellerinden birine Oden’in yakın arkadaşı ve meslektaşı Şukran Ovalı imza attı.
Ovalı, yeni ciftin fotoğraflarını hesabından paylaştı ve şu notu duştu:
“Aşkınıza, sevginize şahitlik ettiğim için kendimi şanslı hissediyorum. Canım Sone’m…Ablalığın, dostluğun hediyedir bana… Canım Arman kocaman bir aile olduk artık Gozunuzden fışkıran sevginiz daim olsun. İki güzel kalp buluştu bir ömür aşkla geçsin, kocaman gülüşleriniz ilham olsun dilerim”
Ancak bu paylaşımlar arasında belki de en ozellerinden birine Oden’in yakın arkadaşı ve meslektaşı Şukran Ovalı imza attı.
“Aşkınıza, sevginize şahitlik ettiğim için kendimi şanslı hissediyorum. Canım Sone’m…Ablalığın, dostluğun hediyedir bana… Canım Arman kocaman bir aile olduk artık Gozunuzden fışkıran sevginiz daim olsun. İki güzel kalp buluştu bir ömür aşkla geçsin, kocaman gülüşleriniz ilham olsun dilerim”