Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

“Stoperlerin aynı pozisyonu vermesinden rahatsız oldum”

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Serkan Akkoyun, Marsilya’nın Beşiktaş’a attığı gol ile Amedspor’un ikinci yarıda değerlendiremediği bir pozisyonun neredeyse birebir aynı olduğunu belirterek, siyah-beyazlıların savunma hattındaki uyum sorununa vurgu yaptı.“Ben Beşiktaş stoperlerinin ikidir aynı pozisyonu vermesinden biraz rahatsız oldum. Marsilya’nın attığı gol ile Amed’in ikinci yarı kaçırdığı bir pozisyon birebir aynısıydı. Emirhan çıktı, Agbadou derinde kaldı.”Onur Tuğrul ise Marsilya karşılaşmasındaki pozisyonun ardından Metin Tekin ile yaptığı görüşmeyi anlattı. Tuğrul, ilk bakışta Agbadou’nun ofsaytı bozduğunu düşündüklerini ancak Tekin’in pozisyona farklı bir açıdan yaklaştığını aktardı.“Biz birlikte izledik maçı, gol olunca ‘Agbadou ofsaytı bozdu’ dedik. Beş dakika sonra Metin Tekin aradı. Ben, ‘Agbadou ofsaytı bozdu’ dedim ama Metin abi, ‘Öyle bakmamak lazım. Savunma liderin Agbadou ise Emirhan ona bakıyor, ondan sonra öne doğru hamle yapıyor. Emirhan’ın Agbadou’ya uyması lazımdı’ dedi.”Tuğrul, Metin Tekin’in bu nedenle pozisyondaki temel problemi Agbadou’nun ofsaytı bozması olarak değerlendirmediğini ifade etti.Serkan Akkoyun ise iki stoperin savunma alışkanlıklarının birbirinden farklı olduğuna dikkat çekti:“Orada Agbadou’nun derinlik sorunu oluyor. Çünkü Agbadou kaçarak oynayan bir oyuncu, Emirhan da öne çıkan bir oyuncu. Marsilya’da da aynısı oldu, Amed maçında da aynısı oldu.”Akkoyun, aynı problemin iki karşılaşmada tekrarlanmasının ardından Vincenzo Italiano’nun savunma hattındaki bu uyumsuzluğa çözüm bulması gerekeceğini belirterek, “Bu durum da Italiano’nun üzerinde bir baskı olacak; ‘Bu işi nasıl çözelim?’ diye” ifadelerini kullandı.Duhuliye.com