Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

“Söylediklerine her zaman kulak verilmeli”

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Kendisinin de geçmişte Beşiktaş bünyesinde çalıştığını hatırlatan Melike Çelik, BJK TV’deki görevine Önder Özen’in kulüpten ayrıldığı dönemde başladığını belirtti.Çelik, Özen’in ilk Beşiktaş döneminde oluşturduğu futbol yapılanmasının sonraki yıllarda elde edilen başarıların temel taşlarından biri olduğunu söyledi.“Gerçekten onun inşa ettiği bir takım vardı”Melike Çelik, NOW Spor’daki değerlendirmesinde şu ifadeleri kullandı:“Önder Özen’le ilgili söylediğine de bir ek yapmak istiyorum. Çünkü ben de kulüpte çalışıyordum. Ben başladığımda tam o ayrılmıştı. Buradan da Önder Özen’e selamlar. Zaman zaman izliyor bu arada bizi, fırsat bulduğunda. Önder Hoca’ya selam.”Önder Özen’in ilk görev döneminde oluşturulan kadro yapısına dikkat çeken Çelik, Beşiktaş’ın zorlu şartlardan geçmesine rağmen sabırlı bir yapılanmayla güçlü bir takım ortaya çıkardığını vurguladı:“Ben tam o ayrıldığında gelmiştim ama gerçekten onun inşa ettiği bir takım vardı. İşte öncesi Samet Aybaba, sonrası Slaven Bilic. O takım, o takım ruhu ve senin de söylediğin gibi sabır orada nasıl... Hani Feda dönemi, statsız geçen zamanlar...”“Başarı sabırla geldi”O dönemki Beşiktaş kadrosunun yalnızca yıldız isimlerden oluşmadığını hatırlatan Çelik; genç, gurbetçi ve altyapıdan yetişen futbolcuların da önemli roller üstlendiğine dikkat çekti:“O futbolcuların bazıları evet yıldız oyunculardı. Ama bazıları gurbetçiler, genç oyuncular, altyapıdan gelenler... Karışık bir kadro vardı. Orada da sabırla geldi aslında. Üst üste şampiyonluk yarışında olan bir takım Bilic’le ve sonrasında Şenol Hoca’yla gelen başarı.”Çelik, Slaven Bilic döneminde şampiyonluk yarışının içerisinde yer alan Beşiktaş’ın, Şenol Güneş yönetiminde başarıya ulaşan sürecinin temellerinin daha önce atıldığına işaret etti.“Söyledikleriyle yaptıkları örtüşen bir isim”Önder Özen’in futbol yorumculuğu yaptığı dönemde dile getirdiği fikirlerle profesyonel görevlerinde uyguladığı futbol anlayışının örtüştüğünü vurgulayan Melike Çelik, Beşiktaş’ın mevcut Futbol Genel Direktörü için dikkat çeken ifadeler kullandı:“Şunu söyleyeceğim Önder Hoca’yla ilgili. Hep konuşuyoruz ya; yorumculuk yaptığı dönemle aslında görevini icra ederken yaptıkları örtüşen bir isim olduğu için bence... Hatta Fenerbahçe’de de görev yapmıştı Önder Hoca biliyorsunuz. Kesinlikle hep söyledikleri, hep kulak verilmesi gereken şeyler diye düşünüyorum. Hem görevi başındayken hem yorumcuyken.”duhuliye.com www.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026