Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Şoray Uzun’dan Serhat Kılıç ve Rasim Öztekin’in ölümünden sonra “Işıklar içinde uyusun” yorumu

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin

Administratör
Şoray Uzun, 27. Sadri Alışık Sinema Tiyatro ve Oyuncu ödülleri gecesinde 80’ler dizisinde birlikte rol aldıkları Rasim Öztekin ve Serhat Kılıç’ın ölümleriyle yaşadığı üzüntüyü dile getirdi.

ŞORAY UZUN: SERHAT KILIÇ’I SEVDİĞİMİ BİLMİYORDUM

Uzun, “Çok erken ölüm, ben Serhat’ı sevdiğimi bilmiyordum ölünce bunu daha net anladım. Rasim Öztekin vefat edince öldüğünü birkaç zaman sonra anlamıştım. Telefonunu aradım kendimi onun evine giderken buldum. Sanırım Serhat için de böyle hissedeceğim. Ölümüne alışmam zaman alacak” dedi.

ŞORAY UZUN’DAN “IŞIKLAR İÇİNDE UYUSUN” YORUMU

Şoray Uzun, bir gazetecinin “Serhat Bey’in cenazesinde ünlü isimler ‘Işıklar içinde uyusun’ gibi cümleler kurdu. Ne diyorsunuz?” şeklinde yönelttiği sorusunu, “Herkesin acısını ifade etme tarzı farklı. O cümledeki ışık, Allah’ın nuruysa zaten hepimiz mümkünse ışıklar içerisinde olacağız. Işık meselesi kişisel tercih. Allah tüm kaybettiklerimize rahmet eylesin.” sözleriyle değerlendirdi.