Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Songul Karlı’nın eski eşi gozaltına alındı

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
songul-karli-nin-eski-esi-gozaltina-alindi.jpeg

Turkucu Songul Karlı'nın 100 milyon liralık dolandırıcılık iddiası uzerine eski eşi Metin Yuncu'nun de aralarında bulunduğu 5 kişi gozaltına alındı. Songul Karlı 2012’de evlendiği ve 5 yıl evli kaldıktan sonra ayrıldığı Metin Yuncu tarafından dolandırıldığını iddia etmişti. Boşandığı eşinin evliliği sırasında milyonlarca lira değerindeki Sultanbeyli’deki arsa ve otomobilinin satıldığını iddia eden Karlı şikayetci olmuştu.
POLİS BASKIN YAPTI
Karlı’nın şikayeti uzerine başlatılan soruşturmada İstanbul Organize Suclarla Mucadele Şube Mudurluğu ekipleri calışma başlattı. Yapılan calışmaların ardından Metin Yuncu, Yuncu’nun Songul Karlı’dan onceki eşi Mediha Gulcan E. ve 3 kişi daha gozaltına alındı. Yakalananlardan biri İstanbul Emniyet Mudurluğu’ndeki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
“GARSONLUK YAPIYORUM”
Emniyet’te işlemleri tamamlanan Metin Yuncu, Mediha Gulcan E., Sezai T. ve Mustafa K. işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Mediha Gulcan E. ve Mustafa K. serbest kalırken, ifadesinde suclamaları kabul etmeyen, maddi olarak her şeyini kaybettiğini ve garsonluk yaptığını soylediği belirtilen Metin Yuncu ile Sezai T. hakkında yurt dışı yasağı ve adli kontrol hukmu uygulandı.

“ADAM OLSA PARAMI YEMEZ”
Eşi tarafından tarafından dolandırıldığı iddiasıyla ilgili daha once konuşan Songul Karlı, “Ben elimi eteğimi cektim, soylemem gerekenleri de soyledim. Benlik bir şey yok. Paramı versin rahat etsin. Dişimle, tırnağımla kazandım. Adam olsa benim paramı yemez” demişti.
METİN YUNCU KİMDİR?
Magazin basınında ilk olarak 2009 yılında Binnaz Avcı ile olan ilişkisiyle yer alan Metin Yuncu, inşaat ve emlak sektoru dışında gemicilik sektorunde de faaliyet gosteriyor. Ayrıca Yuncu’nun gecmişteki başka evliliğinden bir cocuğu bulunuyor. Yuncu, Songul Karlı’yla evliliği sırasında Tuzla’daki tersaneden denize indirilecek bir gemiye ‘Songul Karlı’ ismini vermişti.
songul-karli-nin-eski-esi-gozaltina-alindi-5fe039eac17db.jpg

İlginizi CekebilirSongul Karlı'dan eski eşine: Adam olsa benim paramı yemez

Son guncelleme: 12:11 - 19.12.2020

sizlere www.magazin.biz.tr farkıyla sunulmuştur