Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Songul Karlı: Adam olsa benim paramı yemez

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Normalleşme surecinin bitmesiyle tatile cıkan unlu şarkıcı Songul Karlı, onceki gun kendisini goruntuleyen basın mensuplarıyla sohbet etti. Eski eşi hakkında konuşan Karlı, zehir zemberek ifadelerde bulundu. Karlı, eski eşinin 20 milyon TL'sini dolandırdığını soyleyerek "Ben elimi eteğimi cektim, soylemem gerekenleri de soyledim. Benlik bir şey yok. Paramı versin rahat etsin. Dişimle, tırnağımla kazandım. Ben koy koy gezdim. Adam olsa benim paramı yemez" dedi.
songul-karli-adam-olsa-benim-parami-yemez-5f15e74ab650e.jpg
Ozan Guven'in sevgilisi Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı yonundeki haberler hakkında da konuşan Karlı, sozlerine şoyle devam etti: "Ben bir havaalanında karşılaşmıştım onunla (Ozan Guven ile)… 'Merhaba' dedim, cok sinirliydi. Tiyatrocuların geneli sempatiktir, tatlıdır. Ona da cok şaşırmadım. Hic hoş değil. En fazla kapıyı carpıp gidersin, evi terk et dersin. Ben de şiddete maruz kaldım. Oyle cok buyuk şiddet değildi."
songul-karli-adam-olsa-benim-parami-yemez-5f15e74ae91cf.jpg