Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Son saniye penaltısı olay oldu

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan derbi sarı lacivertlilerin 1-0’lık üstünlüğü sona erdi ancak dev maçın son dakikalarında çalınan penaltı ile ilgili tartışmalar halen devam ediyor. 90+7. Dakikada ani gelişen Fenerbahçe atağında Dorgeles Nene ceza sahasına girerken Emmanuel Agbadou’nun müdahalesiyle yerde kaldı. Karşılaşmanın hakemi Yasin Kol beyaz noktayı gösterirken 90+11’de penaltıyı gole çeviren Kerem Aktürkoğlu şampiyonluk yolunda takımının umutlarını artıran golü ağlarla buluşturdu. Beşiktaşlılar karara isyan ederken eski hakemler ne diyor? Peki penaltı mı değil mi? İşte yanıtı:'HAKEMİN KARARI DOĞRU' DİYENLER· Mark Clattenburg: “Temasın içeride olduğunu düşünüyorum. Ben de hakemin penaltı kararına katılıyorum.”· Bülent Yıldırım: “Nene’yi düşüren etkili temas içeride. Dışarıda başlayıp içeride bitti. Penaltı kararı doğru.”· Deniz Çoban: “Agbadou’nun diz darbesi olmasa top Nene’nin önünde, avantajı bozdu. Bence penaltı!”· Bahattin Duran: “Hareket dışarıda başladı, sonrasında kırık dizle geldi ceza sahasının içine girdi. Diziyle süpürdü ve devam etti. Çok net bir şekilde penaltı.”· Bünyamin Gezer: “Nene burada devam edecek fakat Agbadou kayarak Nene’yi indiriyor. Bu pozisyon penaltı.'PENALTI YOK' YORUMUNDA BULUNANLAR· Fırat Aydınus: “Ben penaltı olarak değerlendirmiyorum. Çok ama çok ağır bir karar.”· Ahmet Çakar: “Bu penaltı Fenerbahçe’yi yarışta tutmak için uydurulmuş, icat edilmiş olmadığı bilindiği halde bilerek verilmiş ahlaksızca bir penaltıdır!”· Erman Toroğlu: “O sırada topa dokunmuş dokunmamış mı o önemli. İlk görüşte aldandım. VAR’ın çağırması lazım. Net gördüm penaltı değil.”· Aleks Tascıoğlu: “Pozisyon penaltı değil. Devam etmeliydi. Yasin Kol’un yorumuna katılmıyorum.”· Deniz Ateş Bitnel: “Yasin Kol, benzer durumda birçok pozisyonu devam ettirmişken son verdiği penaltı kararı benim de içime sinmedi!”Kaynak Hürriyet