Magazin Editor
Magazin Habercisi
[h=2]Masterchef Turkiye'nin başlaması ile birlikte juri koltuğuna oturan isimlerden biri olan deneyimli şef Somer Sivrioğlu'nun hayatı merak konusu oldu. 49 yaşındaki Somer Sivrioğlu Turk yemeklerini tanıtmak icin Avusturya'ya gitti ve orada yaşıyor. 13 yıllık eşi Aslı Sivrioğlu'ndan boşanan Somer Şef'in Deniz ve Derin adında 2 cocuğu var.[/h] Abone ol Masterchef Turkiye 2020 TV 8 ekranlarında yeni donemiyle başladı. Bircok kişi tarafından ilgiyle izlenen yarışma programının en cok dikkat ceken isimlerinden biri olan ise Somer Sivrioğlu oldu. Sempatik tavırları, kendine has giyimi ve kupeleri ile yeni bir akım başlatan Somer Sivrioğlu'nun hayatı da merak konusu oldu. 49 yaşında olan Somer Şef, Turk yemeklerini tanıtmak icin Avusturya'ya gitti ve boşandığı eşi Aslı Sivrioğlu ile de oraa tanıştı. 18 yıl Aslı Sivrioğlu ile evli kalan Somer Şef'n gectiğimiz yıllarda eşinden boşandı. Somer Sivrioğlu'nun Deniz ve Derin adında iki cocuğu var. İşte Somer Sef hakkında merak edilenler...
25 Mayıs 1971 tarihinde dunyaya gelen Somer Sivrioğlu şeflik kariyerine1995 yılında akademik kariyer hedefiyle Avustralya’ya gittiği zaman adım attı. İşte bir sure restoran zincirlerinde yoneticilik yaptıktan sonra kendi restoranını acan Somer Sivrioğlu ile ilgili bilgiler…
SOMER SİVRİOĞLU KİMDİR?
MasterChef 2020 juri koltuğunda oturan Somer Sivrioğlu, 25 Mayıs 1971 tarihinde dunyaya gelmiştir. 1995 yılında akademik kariyer icin Avustralya’ya giden Sivrioğlu, master yaparken şeflik kariyerine adım atmıştır. Bir sure restoran zincirlerinde yoneticilik yaptıktan sonra Sydney’de menusunde pek cok meze ve klasik Turk mutfağına ait lezzet bulunan bir restoran acmıştır.
Misafir juri olarak Turk mutfağını tanıtmak icin MasterChef Avustralya’da yer almıştır. 2015 yılında Turk mutfağını sevdirmek icin bir kitap hazırlayan Sivrioğlu, 2001 yılında Aslı Sivrioğlu ile hayatını birleştirmiştir. Somer Sivrioğlu, 2 cocuk babasıdır. Cift daha sonra boşanmıştır. Somer Sivrioğlu, MasterChef Turkiye’de de juri uyeliği yapıyor.
25 Mayıs 1971 tarihinde dunyaya gelen Somer Sivrioğlu şeflik kariyerine1995 yılında akademik kariyer hedefiyle Avustralya’ya gittiği zaman adım attı. İşte bir sure restoran zincirlerinde yoneticilik yaptıktan sonra kendi restoranını acan Somer Sivrioğlu ile ilgili bilgiler…
SOMER SİVRİOĞLU KİMDİR?
MasterChef 2020 juri koltuğunda oturan Somer Sivrioğlu, 25 Mayıs 1971 tarihinde dunyaya gelmiştir. 1995 yılında akademik kariyer icin Avustralya’ya giden Sivrioğlu, master yaparken şeflik kariyerine adım atmıştır. Bir sure restoran zincirlerinde yoneticilik yaptıktan sonra Sydney’de menusunde pek cok meze ve klasik Turk mutfağına ait lezzet bulunan bir restoran acmıştır.
Misafir juri olarak Turk mutfağını tanıtmak icin MasterChef Avustralya’da yer almıştır. 2015 yılında Turk mutfağını sevdirmek icin bir kitap hazırlayan Sivrioğlu, 2001 yılında Aslı Sivrioğlu ile hayatını birleştirmiştir. Somer Sivrioğlu, 2 cocuk babasıdır. Cift daha sonra boşanmıştır. Somer Sivrioğlu, MasterChef Turkiye’de de juri uyeliği yapıyor.