Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Şoke eden iddia: Emre Aşık’ı öldürtmek için kanlı ete ateş ettirdi

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
soke-eden-iddia-emre-asik-i-oldurtmek-icin-kanli-ete-ates-ettirdi.jpeg

Eski milli futbolcu Emre Aşık'ın boşanma aşamasında olduğu eşi Yağmur Aşık tarafından oldurulmek istendiği iddiasıyla acılan dava Duzce Ağır Ceza Mahkemesi'nde goruluyor. İddianamede Yağmur Aşık'ın, Erdi Sungur'dan eşini oldurmesini istediğini, adam oldurup olduremeyeceğini test etmek icin de kanlı ete ateş ettirdiği iddiaları yer aldı. Eski milli futbolcu Emre Aşık’ın boşanma aşamasında olduğu eşi Yağmur Aşık ile aracta beraberinde olan Erdi Sungur, gecen mart ayında Duzce’de yol uygulaması yapan jandarma aracına carparak kactı.
Jandarma, olay yerinden kacan Erdi Sungur ve Yağmur Aşık’ı yakaladı.Tutuksuz yargılanan Erdi Sungur, Yağmur Aşık’ın kendisinden Emre Aşık’ı oldurmesini istediğini iddia etti.
Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede Erdi Sungur, Yağmur Aşık’ın kendisine Emre Aşık’ı oldurmesi icin teklifte bulunduğunu, ancak kendisinin kabul etmediğini belirtti.
Erdi Sungur ifadesinde şunları soyledi:
* Ben Yağmur ile Emre Aşık’ı oldurmek icin herhangi bir plan yapmadım. Yağmur Aşık bana konuyu teklif ettiğinde de kabul etmedim.
* İstanbul’dan Duzce’ye geldiğimiz sırada bir dinlenme tesisini gectikten sonra yol kenarında durduk. Arkamıza bir arac geldi. Aracın arkasında bir kişi oturuyordu.
* Bu kişi bizi gorunce Yağmur’a beni kast ederek, ‘Bu mu?’ diye sordu. Yağmur da, ‘Evet bu efendim’ dedi. Aractaki kişi bana, ‘Emre olayını biliyorsun’ dedi. Ben de ‘Ne olayı’ dedim.
* Bu kişi bana ‘Yapabilecek misin, yurt dışına cıkacak mısınız?’ diye sordu. Daha sonra aynı kişi Yağmura ‘Para hazır mı?’ dedi. Yağmur valizden icerisinde para olan poşeti cıkararak bukişiye verdi.
* Sonra biz aracımıza binip Duzce’ye geldik. Kesinlikle Emre Aşık’ın oldurulmesi konusunda herhangi bir plan yapmadım.

‘KANLI ET PARCASI GETİRDİ”

* Yağmur Aşık ile konuşmalarımızdan anladığım kadarıyla cocuklarını gormekten ziyade onları yanında tutarak Emre Aşık’tan daha fazla nafaka almanın ve cocukları vasıtasıyla kalacak malın derdindeydi.
* Goruşmelerimizde Emre Aşık’ı oldurtmek istediğinden konuşuyordu. Zaman zama n bana bu işi yapıp yapamayacağımı sordu. Ben de şimdiye kadar işlemiş olduğum sucların ufak tefek suclar olduğunu bu şekilde bir sucu işleyemeyeceğimi soyledim.
* Hatta bir keresinde bana kanlı bir et parcası getirip buna ateş etmemi soyledi. Ben getirdiği ete ateş ettim. Ancak Yağmur, ateş ettiğim sırada gozumu kıstığımı soyleyerek bana, ‘Emre’yi oldurme işini yapamazsın’ dedi.

KİRALIK KATİLE 10 MİLYON PARA TEKLİF EDİLDİÐİ İDDİASI

Yağmur Aşık ile İlyas Yılmaz’ın evine gittiklerini soyleyen Erdi Sungur, şoyle devam etti:
* İlyas ile Yağmur uyuşturucu ictikleri sırada konuşmalar gecti. Yağmur, İlyas’a neden cezaevinde yattığını sormuştu. İlyas da makara olsun diye, 3 tane adam oldurdum o yuzden yattım dedi.
* Bunun uzerine Yağmur da espri olarak, ‘Emre Aşık’ı oldursene’ dedi. İlyas da ‘Tamam oldururum kac para vereceksin’ dedi. Yağmur da ‘5 milyon vereyim’ dedi.
* Yalnız bu konuşmalar muhabbet sırasındaki şakalaşmalardan ibarettir. Ancak Yağmur, İlyas’tan ciddi olarak tenha bir yerde depo, ev tarzı bir şey istedi..
Tanık İlyas Yılmaz ise ifadesinde Emre Aşık’ın oldurulmesi durumunda cesedin gomuleceği tenha bir gostermesini istediklerini, kendisine 10 milyon lira para teklif edildiğini iddia etti.

Mahkeme tarafından kabul edilen iddianame bugun Duzce 2. Ağır Ceza Mahkemesinde goruluyor.
soke-eden-iddia-emre-asik-i-oldurtmek-icin-kanli-ete-ates-ettirdi-5fc7a8388f750.jpg
Eski milli futbolcu Emre Aşık ve avukatı. (FOTO: İHA)

“Kasten adam oldurme” suclamasıyla acılan davaya katılmak icin Emre Aşık adliyeye avukatıyla birlikte geldi. Erdi Sungur da duruşmaya katılmak icin adliyeye geldi. (DHA)
soke-eden-iddia-emre-asik-i-oldurtmek-icin-kanli-ete-ates-ettirdi-5fc7a83906067.jpeg

sizlere www.magazin.biz.tr farkıyla sunulmuştur