Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Şok sözler: ''Beşiktaş seviyesinde olduğunu düşünmüyorum!''

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Neo Spor'da konuşan Serdar Ali Çelikler, Beşiktaş'ın Cagliari'de kiralık olarak forma giyen futbolcusu Semih Kılıçsoy hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.CAGLIARI TEKNİK DİREKTÖRÜ: ‘’SEMİH ANTRENMANLARDA İYİ ÇALIŞMIYOR!''Programda Semih Kılıçsoy'ın Cagliari'nin son 2 maçında süre bulamaması ve onun yerine altyapı futbolcusuna 60 dakika süre verilmesinden bahsedilirken Cagliari hocasına bu durumun sorulduğu ve Cagliari hocasının Semih Kılıçsoy hakkında ‘’Semih antrenmanlarda iyi değil. Yüzde yüzünü vermiyor. Bir odaklanma problemi var.' denildi. Van Bronchorst döneminde de semih Kılıçsoy ile ilgili benzer haberlerin çıktığı hatırlatıldı.SERDAL ADALI: ‘’İNŞALLAH CAGLIARI SEMİH'İN BONSERVİSİNİ ALMAZ''Serdal Adalı'nın geçtiğimiz günlerde HT Spor'da katıldığı yayında Semih Kılıçsoy için ‘’İnşallah bonservisini almazlar, o fiyatlara onun yerini doldurmak zor'' sözleri belirtildi.SERDAR ALİ ÇELİKLER: ‘’SEMİH KILIÇSOY, BEŞİKTAŞ SEVİYESİNDE BİR FUTBOLCU DEĞİL''Programda Semih Kılıçsoy için konuşan Serdar Ali Çelikler ise şunları söyledi:Serdar Ali Çelikler: ‘’Caglari'yi takip etmediğim için ordaki haberlere hakim değilim. Belk Cagliari başkanı Semih için ‘Bu paraları vermeye gerek yok’ demiş, olabilir. Yani oynatılmaması yönetim kararı olabilir, onu bilemiyoruz. Semih Kılıçsoy'u çağırıp ‘Semih, biz seni oynatmayacağız çünkü şu kadar maç oynarsan opsiyonundaki satın alma maddesi zorunlu hale gelir’ diyip oynatmamış olabilirler. Benim Semih Kılıçsoy özelinde söyleyeceğim şu: Semih Kılıçsoy'un iyi futbolcu olduğunu düşünmüyorum ben. Beşiktaş seviyesinde bir futbolcu olduğunu düşünmüyorum.''duhuliye.com