Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Siyah maske takan Hulya Avşar: Kızım pecelileri gorduğunde bak ocu diyordum

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Unlu şarkıcı ve oyuncu Hulya Avşar, onceki gun kızı Zehra ile Etiler'de bir mekandan cıkarken goruntulendi. Kendisini goruntuleyen basın mensuplarıyla sohbet eden Avşar, taktığı siyah maske hakkında da konuştu.
Hafta sonu sokağa cıkma kısıtlaması hangi saatlerde uygulanacak, hangi işletmeler acık olacak?

Cinsel istismardan yargılanan zanlının cezaevine girmemek icin yaptığı planı polis bozdu

Son dakika: Duğun salonları 1 Temmuz'da acılıyor! Damatla gelin harici kimse oynayamayacak

[h=3]"ZEHRA PECELİ BİRİNİ GORUNCE 'OCU' DEMİŞTİM"[/h]Koronavirus tedbirleri kapsamında getirilen maske takma zorunluluğuna uyan Hulya Avşar, "Ben şimdi anlıyorum neden pece takıyorlarmış. Cok uyanıklarmış. Bunların başımıza geleceğini biliyorlarmış. O kadar kıyamet kopardık, ben yazılar yazdım.Zehra gormuştu bir tanesini. 'Ocuu' demiştim. Korkmuştu.
Daha beyaz carşaf da olabilir diye. Sonunda gordunuz mu? Biz de taktık peceyi... Fakat nasıl yemek yiyorlarmış onu da oğrendim. Zormuş da... Tabii ki gercekten şuna inanıyorum ki cok zor hayatları varmış. Bir kere sıcak... Yemek yemek zor. Allah kolaylık versin" ifadelerini kullandı.