Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Şinasi Yurtsever: Bu zihniyetteki tikilere tahammul edemiyorum

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Sosyal medya hesabı uzerinden pasaportundaki Bingol damgasını gosteren ve bu duruma isyan eden bir Twitter kullanıcısı bir anda Trend Topic oldu. Macaristan yolculuğundan donuşte Bingol havalimanına inen bir kadın sosyal medya hesabından bu duruma tepki gosterdi. Ancak kullandığı ifadeler saygı sınırlarını aşınca pek cok Twitter kullanıcısı bu kadına tepki gosterdi.
Yapılan yorumlara tepki gosterenlerden biri de oyuncu Şinasi Yurtsever oldu. Yurtsever kadının tepki dolu satırlarını hesabından paylaştı ve uzerine de:
“Nesi var Bingol'un. Kalsaydın Macaristan'da. Pasaportunu iptal ettir o zaman boylece Bingol damgasından kurtulursun.Bu zihniyetteki tikilere tahammul edemiyorum (Uslubum icin ozur dilerim)” notunu duştu.
BUDAPEŞTE- BİNGOL SEFERİ YAPAN KADIN NELER YAZMIŞTI
“Havacılık tarihinde ilk kez gercekleşen Budapeşte-Bingol seferine şahit oldum resmen, pasaportumdan bu kara lekeyi nasıl silebilirim”
sinasi-yurtsever-bu-zihniyetteki-tikilere-tahammul-edemiyorum-5ea1e942490ab.jpg
Son guncelleme: 13:01 - 23.04.2020