Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Sinan Engin’den Archie Brown’a Vlahovic göndermesi!

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
“Bugün sana geliyorum diye haber yolladı”Beyaz TV’de Beşiktaş’ın Çorum FK karşısında aldığı 6-2’lik galibiyeti değerlendiren Sinan Engin, Vlahovic’in performansına dikkat çekerek Archie Brown’a gönderme yaptı.Engin, Fenerbahçeli futbolcunun geçtiğimiz günlerde Beşiktaş taraftarına yönelik sözlerini hatırlatarak, “Sevgili Archie Brown, Vlahovic bugün sana geliyorum diye bir haber yolladı.” ifadelerini kullandı.Archie Brown ne demişti?Fenerbahçe’nin Samsunspor’u 2-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından konuşan Archie Brown, gelecek hafta oynanacak Beşiktaş derbisi öncesinde siyah-beyazlı taraftarlara meydan okuyan ifadeler kullanmıştı.Brown, “Beşiktaş taraftarına mesaj gönderiyorum, Kadıköy'e hoş geldiniz, umarım hazırsınızdır.” demişti.Bu sözlerin ardından Beşiktaş cephesinden Brown’a yönelik göndermeler gelirken, son olarak Sinan Engin’in sözleri gündem oldu.Vlahovic’ten derbi öncesi gözdağıÇorum FK karşısında üç kez fileleri havalandıran Vlahovic, performansıyla Beşiktaş taraftarını coşturdu. Sırp yıldızın hat-trick yapmasının ardından Sinan Engin’in Archie Brown’a yaptığı gönderme, yaklaşan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisine yeni bir heyecan kattı.Brown’un “Umarım hazırsınızdır” sözlerinin ardından Vlahovic’in hat-trick yapması, Sinan Engin’in yorumuyla birlikte sosyal medyada da dikkat çekti.duhuliye.com