Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Simge Sağın'dan aşk hayatıyla ilgili carpıcı itiraf: İlişkilerimin coğunda beni aldat

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Şarkıcı Simge Sağın, koronavirus nedeniyle gunlerini ev karantinasında gecirirken ozel bir YouTube yayınına katıldı. Ozel hayatıyla ilgili şaşırtan itiraflarda bulunan Sağın, ilişkilerinin coğunda aldatıldığını soyledi.'
[h=3]'SEVGİLERİN HİCBİRİ GERCEK DEĞİLMİŞ''[/h]' 'Hakan Gence'yle Evden'' YouTube programının son konuğu guzel şarkısı Simge Sağın oldu. Aşk hayatıyla ilgili cesur acıklamalar yapan Sağın, ''İlişkilerimin coğunda beni aldattılar. Seven insan aldatmaz... O sevgilerin hicbiri gercek değilmiş. Bana cok hayran olanlar, Simge'yi pijamayla gorunce belki de o noktada olmuyor. Bence onlar beni gercekten sevmemişler. Beni ben olduğum icin mi yoksa unlu olduğum icin mi sevdiler diye duşunuyorum."
[h=3]''İYİ Kİ ZAMANINDA ALDATMIŞLAR''[/h]Simge Sağın gecen sene de katıldığı bir programda, aldatılmaya dair konuşurken "İyi ki beni zamanında aldatmışlar ve hayatımdan gitmişler" yorumunu yapmıştı.
simge-sagin-dan-ask-hayatiyla-ilgili-carpici-itiraf-iliskilerimin-cogunda-beni-aldattilar-5ea9c3f39d043.jpg

simge-sagin-dan-ask-hayatiyla-ilgili-carpici-itiraf-iliskilerimin-cogunda-beni-aldattilar-5ea9c3f3a62ee.jpg

simge-sagin-dan-ask-hayatiyla-ilgili-carpici-itiraf-iliskilerimin-cogunda-beni-aldattilar-5ea9c3f3e1653.jpg

simge-sagin-dan-ask-hayatiyla-ilgili-carpici-itiraf-iliskilerimin-cogunda-beni-aldattilar-5ea9c3f3eb82b.jpg