Magazin Editor
Magazin Habercisi
Galatasaraylı futbolcu Şener Ozbayraklı ile nişanlanan Şilan Makal Nişantaşı'nda goruntulendi. Bir cilt rahatsızlığı olduğunu oğrenilen guzel oyuncu kliniğe gittiğini soyledi. Şener Ozbayraklı’dan evlenme teklifi almadığını soyleyen Şilan Makal, “İkimiz de odunuz. Hic romantik değiliz. Oyle şeyler beklemiyorum. Zaten uzun zamandır evlilik konuşuyorduk, evlenelim dedik, o şekilde karar aldık” diye konuştu.
ARTVİN’DE KIR DUĞUNU
Hic gelinlik giyme hayalinin olmadığını soyleyen Makal, “Benim hic o tarz hayallerim olmadı. Ne gelinlik ne de duğun, bana kalsa duğun yapmayı da istemiyorum. Zaten Aileler istediği icin duğun yapıyoruz” diyerek sozlerine deva etti. Şilan Makal yazın Artvin’de kır duğunu yapacaklarını soyleyerek sozlerini noktaladı.
Hic gelinlik giyme hayalinin olmadığını soyleyen Makal, “Benim hic o tarz hayallerim olmadı. Ne gelinlik ne de duğun, bana kalsa duğun yapmayı da istemiyorum. Zaten Aileler istediği icin duğun yapıyoruz” diyerek sozlerine deva etti. Şilan Makal yazın Artvin’de kır duğunu yapacaklarını soyleyerek sozlerini noktaladı.