Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sıla’dan cok konuşulacak TBT

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Şarkıcı Sıla, sosyal medyanın eski fotoğraf paylaşma gunu olan perşembeyi boş gecmedi ve sevenlerini 26 yaşına goturdu. Şef Hazer Amani ile bu yılın ilk ayında yaptığı evlilikle magazin gundemine damga vuran şarkıcı Sıla, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yine dikkatleri uzerine cekti. Takipcilerini 26 yaşına goturen ve o donem ki imajını da değerlendiren Sıla, şu ifadeleri kullandı:
sila-dan-cok-konusulacak-tbt-5e6a3d7a6fbf6.jpg
“Kaşlar yay, bakışlar korpe, mikrofona hevesli, yaşım 26. Bu yılbaşı gecesini dun gibi hatırlarım. Kenan’ cığım sahnede. Ben onun kıyısında. O gece beni ilk defa kendi şarkımla anons etmişti. Kalbim kuş gibi cırpınıyordu dudaklarımın arasında. Amanın ne heyecan! Şarkı da canım Yalın’la birlikte Bodrum’da bir kucuk odada oğle vakti yazdığımız “Don demeyi unuttum” Alkışları duyduğum zamanki o taşkın mutluluğu unutmam mumkun değil. Sabah sabah fotoğraflar icinde karşılaşınca şu gonul tellerim guzel bi’ titredi. Haydin umutla yeni gune selam!”