Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sıla ellerini yıkarken konser verdi!

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Şarkıcı Sıla sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hem takipcilerini uyardı hem de yataktan kalkar kalkmaz mini bir konser verdi. Pek cok isim gibi kocasıyla birlikte kendisini eve kapatan Sıla, sosyal medya hesabından paylaştığı el yıkama videosu ile hem takipcilerine bir hatırlatmada bulundu hem de onlara mini bir surpriz yaparak şarkı soyledi.
Yataktan yeni kalktığını soylediği videoda ellerini yıkarken izlediğimiz Sıla aynı zamanda uzunca bir metin de paylaştı. İşte Sıla’nın o paylaşımı:

“Roraydın… Hic gına gelmesin:
Ellerimizi yıkamaktan
Kolonyaları, dezenfektanları şakır şukur dokunmekten
Sağlıklı ve sıkı beslenmekten
Odalarımızı havalandırmaktan
Bilgilerini aktaran hekimleri dinlemekten
Evde oturmaktan.
Doğa kulağımıza fısıldamanın cok otesine gecti. Avaz avaz bağırıyor. Onlemlerini almanın şart olduğu bir virusle sınanıyoruz. Hepimize guc, moral ve sabır diliyorum. N’olur ama n’olur elimizden geleni değil gereken neyse onu yapalım. Evde okunacak yığınla kitap, dinlenecek dunya kadar muzik, izlenecek bir suru film var. Al eline kağıt kalem, belki iki satırın vardır icerde, belki bir ağac cizersin kimsenin gormediği bir yeşille. Odadaki koltuk belki bu gunler icin ters cevrilmeyi bekliyordur kim bilir… Ayrıca raflar var “Atmayayım dursun” dediğimiz oteberiyle dolmuş. Sonra cekmeceler! Ah o cekmeceler… “Bir ben yokum icinde” cekmeceleri… Gunluk bile tutulur yeniden. Unutmamamız gereken gunler bu gunler. Yeni baştan bize donuyoruz arkadaşlar, en basite donuyoruz. İcerde sorgu sual, nutuk, şefkat, Allah ne verdiyse…. Dışarda eksik, fazlalık aklınıza ne gelirse… Dengeye kadar yolumuz var. Ben estikce boyle videolar paylaşacağım sizinle. Siz de ustumdeki cirkin sabahlık, terlik ve elbet cılgın saclarımı huysuz suratımı mazur goreceksiniz ama. Gonul niyette bize acil şifalar! Roraydın sevgililerim, guzel olsun ruyalar. Tedbiri elden bırakmak yok, umuttan gecmek yok!”