Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sibel Tuzun, Ankara Anlaşması ile Londra’ya yerleşti

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
sibel-tuzun-ankara-anlasmasi-ile-londra-ya-yerlesti.jpeg

Ankara Anlaşması ile İngiltere'ye yerleşen şarkıcı Sibel Tuzun, artık Londra'da yaşayacağını acıkladı. Tuzun "Cocuklarımla birlikte Londralı oldum" ifadelerini kullandı. Ankara Anlaşması ile İngiltere’ye yerleşen şarkıcı Sibel Tuzun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla artık Londra’da yaşayacağını duyurdu.
49 yaşındaki Tuzun, yayınladığı gonderide şu ifadeleri kullandı:
“Ben de Ağustos 2020 tarihinde Ankara Anlaşması ile İngiltere’ye geldim ve cocuklarımla birlikte Londralı oldum. Banka, ev, okul, şirket işleri tamamlayınca sosyalleşmeye ancak fırsat bulabildim.”
sibel-tuzun-ankara-anlasmasi-ile-londra-ya-yerlesti-5fc4d85b296f3.jpeg
Sibel Tuzun, 2006’da ‘Superstar’ şarkısıyla Turkiye’yi Eurovision Şarkı Yarışması’nda temsil etti.

ANKARA ANLAŞMASI NEDİR?
Ankara Anlaşması, 12 Eylul 1963 tarihinde Ankara’da, Turkiye ile Avrupa Ekonomik Topluluğu arasında imzalanan ortaklık anlaşmasıdır.
Ankara Anlaşması (ECAA) Vizesi, Avrupa Birliği ile işbirliği anlaşması bulunan ulkelerin vatandaşlarına İngiltere Birleşik Krallığı’nda kendi işini kurma ve İngiltere’de yerleşik yaşama hakkı sağlayan vize tipidir.
Ankara Anlaşması İngiltere vizesi başvurusunda bulunan kişilerin İngiltere’de iş yeri acma, işci calıştırma zorunluluğu yoktur. Kişi eğitimini aldığı ya da meslek edindiği iş ile ilgili alanda calışabilmektedir.
sizlere www.magazin.biz.tr farkıyla sunulmuştur