Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

SHINee’den ONEW, 4. Japonca Single’ı “KAKERA -Unmei no Piece-” için İki Tanıtım Videosu Yayınladı

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

prenses

Member
SHINee‘den ONEW, dördüncü Japonca single’ı “KAKERA -Unmei no Piece-” için art arda iki tanıtım videosunu resmi YouTube kanalında paylaştı.

HRq-YZXeb-YAAx-Ls0.png

7 Eylül’de yayınlanan ilk klip, sıradan bir gün geçiren bir kadını takip ediyor. Kadın alarm sesiyle uyanıyor, radyoyu açıyor, dışarı çıkıyor, evini toparlıyor ve günü elinde yanan mumun bulunduğu küçük bir pastayla sonlandırıyor.

Bu single, ONEW‘nun 1 yıl aradan sonraki ilk Japonca müzik yayını olma özelliğini taşıyor. Sanatçı ayrıca 22 ve 23 Eylül’de Tokyo’da solo konseri “2026 ONEW CONCERT [ONEW THE LIVE : Q]”yu gerçekleştirecek.

İki cover şarkı, Aoi Teshima ve Kirinji‘ye ait. Teshima‘nın şarkısı daha önce bir Fuji TV dizisinin tema şarkısı olarak kullanılmıştı.

Geri dönüş hazırlıkları kapsamında şimdiye kadar sırasıyla konsept fotoğrafları, şarkı listesi, müzik videosu tanıtımı, highlight medley ve albüm yorumu yayımlandı.

ONEW, 2008 yılında SHINee ile çıkış yaptı ve Korece yayınlarının yanı sıra Japonya’da da solo çalışmalarını sürdürdü. SHINee‘nin lideri ve ana vokalisti olan sanatçı, grubun faaliyetlerinin yanı sıra solo kariyerini de Japonya’da aktif şekilde devam ettiriyor.

Kaynak: Allkpop, X

The post SHINee’den ONEW, 4. Japonca Single’ı “KAKERA -Unmei no Piece-” için İki Tanıtım Videosu Yayınladı appeared first on KoreZin.