Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

SHINee’den MINHO, Fiziğini Korumak için İki Günde 20’den Fazla Yumurta Yediğini Açıkladı

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

prenses

Member
SHINee‘den MINHO, hayranlarıyla ikonik kaslı fiziğini nasıl koruduğunun sırlarını paylaştı.

HQj-Nj4-Pbk-AEe-Zjr.jpg

MINHO, yakın zamanda MBC‘nin “I Live Alone” programının bir bölümüne konuk olarak günlük yaşamını izleyicilerle paylaştı. Bonsai yetiştirmeye başladığı yeni hobisini açıklamasının ardından evine dönen MINHO, oldukça acıktığını söyledi.

“I Live Alone” ekibini şaşırtan MINHO, hemen buzdolabından yumurtaları çıkararak haşlamaya başladı. Alışılmadık yemek tercihini açıklayan MINHO, “Haşlanmış yumurta çok lezzetli. Sürekli yiyorum. Genellikle katı bir beslenme programı uygulamam ama vücut kompozisyonu testi yaptırdıktan sonra doktor yeterince protein almadığımı söyledi. Bu yüzden son zamanlarda çok fazla yumurta yiyorum. İki günde 20’den fazla yumurta tüketiyorum” dedi.

MINHO, yumurtaları ikiye böldükten sonra üzerlerine salatalık ve cho-gochujang (sirke ile hazırlanan gochujang sosu) ekledi. Bunun geçmişte sürekli yediği ve kendisine nostaljik gelen bir yemek olduğunu belirtti. MINHO kısa sürede 12 yumurta yedi ancak henüz doymamıştı.

Protein ihtiyacını karşıladıktan sonra ikinci öğüne geçen MINHO, ramen ve kimchi yedi. Ardından üç şeftali tüketen sanatçı, iştahının ne kadar yerinde olduğunu bir kez daha gösterdi.

Kaynak: Allkpop

The post SHINee’den MINHO, Fiziğini Korumak için İki Günde 20’den Fazla Yumurta Yediğini Açıkladı appeared first on KoreZin.