Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sharon Stone’dan şaşırtan itiraflar: Boğazım kesildi, yıldırım carptı…

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
ABD'li unlu oyuncu Sharon Stone, uc kez olumle burun buruna geldiğini acıkladı. Yıllar once felc geciren Stone, boğazının kesildiğini ve yıldırım carptığını soyledi. Temel İcgudu filmiyle hafızalara kazınan ve Hollywood’un unutulmaz isimleri arasına giren unlu oyuncu Sharon Stone carpıcı acıklamalarda bulundu.
İngiliz The Sun gazetesine konuşan 62 yaşındaki Stone, uc kez olum tehlikesi atlattığını anlattı. Stone ilk deneyimini, “14 yaşımdayken bir camaşır ipiyle boynum kesildi” sozleriyle anlattı.
sharon-stone-dan-sasirtan-itiraflar-bogazim-kesildi-yildirim-carpti-5f32721500e6e.jpg
Sharon Stone.

Stone başına gelen ikinci korkunc olayın yıldırım duşmesi olduğunu ifade ederken, “Evde kendi kuyumuz vardı. Su dolduruyordum ve elim tulumbanın uzerindeydi. Kuyuya yıldırım duşunce sudan elektrik akımı yayıldı. Yerden havalandım, mutfağın diğer ucuna savruldum. Annem yuzume vurarak beni ayılttı” dedi.
Stone, 2001 yılında felc gecirmiş, yaklaşık 2 yıl suren tedavi surecinin ardından sağlığına kavuşarak beyaz perdeye donmuştu.
Son guncelleme: 12:26 - 11.08.2020