Magazin Editor
Magazin Habercisi
ABD'li unlu oyuncu Sharon Stone, 90'lı yıllarda Hollywood'da kadın duşmanlığının hakim olduğunu soyleyerek vucuduyla barışmanın zaman aldığını soyledi. Stone, "İlk zamanlar fazla maskulen algılandım. Sırf bunu değiştirebilmek icin yarı cıplak pozlar verdim" dedi. 90’lı yılların seksi oyuncusu Sharon Stone, Vogue dergisinin Almanya edisyonuna roportaj verdi. Bircok bilinmeyen yonlerini anlatan Stone, ozel hayatıyla da ilgili konuştu.
O yıllarda Hollywood’da kadın duşmanlığının hakim olduğunu soyleyen Stone, bu algı nedeniyle cok uzun bir sure dış gorunuşunu sorguladığını ve kendisiyle barışmakta gucluk cektiğini belirtti. Temel İcgudu filmiyle kariyerinde zirve yapan Stone, “Bir model ve oyuncu olarak kariyerime başladığımda, “Becerilebilir” terimi, calışmaya uygun ve kameraa uyumlu ile eşanlamlıydı” dedi.
DepoPhotos
[h=2]“YARI CIPLAK POZ VERDİM CUNKU…”[/h]Kaslı ve atletik vucut yapısından dolayı kendisinin maskulen algılandığını belirten 62 yaşındaki oyuncu, “Sırf bu algıyı değiştirebilmek icin Playboy’a yarı cıplak poz vermiştim” dedi.
2001 yılında 43 yaşındayken felc geciren Stone, bu hastalığın kariyerini kesintiye uğrattığını, yıllarca tedavi gorup, konuşmayı ve hatta tekrar duzgun gormeyi oğrendiğini anlattı.
Gecen aylarda bir copcatanlık uygulamasına katıldığı haberleriyle gundeme gelen Stone, internette gercek hayatta hic tanışmadığı erkeklere tanışma fırsatı bulduğunu soyleyerek şimdilerde bir havacılık muhendisiyle sohbet ettiğini belirtti.
İLGİLİ HABERSharon Stone itiraf etti: Copcatanlık uygulamasını kullanıyorum
O yıllarda Hollywood’da kadın duşmanlığının hakim olduğunu soyleyen Stone, bu algı nedeniyle cok uzun bir sure dış gorunuşunu sorguladığını ve kendisiyle barışmakta gucluk cektiğini belirtti. Temel İcgudu filmiyle kariyerinde zirve yapan Stone, “Bir model ve oyuncu olarak kariyerime başladığımda, “Becerilebilir” terimi, calışmaya uygun ve kameraa uyumlu ile eşanlamlıydı” dedi.
[h=2]“YARI CIPLAK POZ VERDİM CUNKU…”[/h]Kaslı ve atletik vucut yapısından dolayı kendisinin maskulen algılandığını belirten 62 yaşındaki oyuncu, “Sırf bu algıyı değiştirebilmek icin Playboy’a yarı cıplak poz vermiştim” dedi.
2001 yılında 43 yaşındayken felc geciren Stone, bu hastalığın kariyerini kesintiye uğrattığını, yıllarca tedavi gorup, konuşmayı ve hatta tekrar duzgun gormeyi oğrendiğini anlattı.
İLGİLİ HABERSharon Stone itiraf etti: Copcatanlık uygulamasını kullanıyorum