Magazin Editor
Magazin Habercisi
Corona virusu salgını nedeniyle Shakira da sosyal izolasyon kurallarına uyuyor. Ailesiyle birlikte tum vaktini evde geciren unlu şarkıcı, karantinayı fırsat bilerek sanal ortamda Antik Felsefe eğitimini başarıyla bitirdi ve diplomasına kavuştu. Kolombiyalı şarkıcı Shakira, corona virusu salgınında alınan onlemlerden biri olan sosyal izolasyonu fırsata cevirdi. 43 yaşındaki şarkıcı, dort haftalık Antik Felsefe eğitimini internet uzerinden tamamlayarak University of Pennsylvania’dan diplomasını aldı.
Instagram
Guzel haberi sosyal medya hesaplarından hayranlarıyla paylaşan Shakira, “Pennsylvania Universitesi’nden dort haftalık Antik Felsefe eğitimi alarak mezun oldum. Biliyorum hobilerim biraz kullanışsız ama cocuklar uyuduktan sonraki bircok saatimi buna verdim. Plato ve onculerine, gecen ayımı eğlenceli kıldıkları icin teşekkur ederim.” ifadelerini kullandı.
Instagram
Shakira’nın bu hareketini goren hayranları, karantinada boş durmayıp kendisini geliştiren şarkıcıyla gurur duydu.
Son guncelleme: 10:46 - 24.04.2020
Guzel haberi sosyal medya hesaplarından hayranlarıyla paylaşan Shakira, “Pennsylvania Universitesi’nden dort haftalık Antik Felsefe eğitimi alarak mezun oldum. Biliyorum hobilerim biraz kullanışsız ama cocuklar uyuduktan sonraki bircok saatimi buna verdim. Plato ve onculerine, gecen ayımı eğlenceli kıldıkları icin teşekkur ederim.” ifadelerini kullandı.
Shakira’nın bu hareketini goren hayranları, karantinada boş durmayıp kendisini geliştiren şarkıcıyla gurur duydu.
Son guncelleme: 10:46 - 24.04.2020