Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Şeyma Subaşı’ndan karantina acıklaması: ‘Bu kotu gunler sona erecek…’

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Yurtdışından Turkiye'ye donunce sosyal ortama karışan, ardından corona virusu testine giren ve 14 gun evde kalması kararlaştırılan Şeyma Subaşı, gunah cıkardı: "2 hafta oncesine kadar bunun ne kadar ciddi olduğunu fark etmeyen bendim. Hayat normale donduğunde kızımla, ailemle, arkadaşlarımla buluşmak icin sabırsızlanıyorum..." Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı ile sevgilisi Guido Seina, yaklaşık 15 gun once yurtdışından Turkiye’ye gelmiş ve corona virusu sebebiyle ilan edilen “15 gun karantinada kalma” kuralına uymamıştı. Cifte siyasetciler ve sosyal medya kullanıcıları buyuk tepki gostermiş, bunun uzerine ikili Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde testten gecirilip ’14 gun evden cıkmama’ şartıyla eve gonderilmişti.
Şeyma Subaşı ile sevgilisi karantinada 12. gunlerini gecirdi. Subaşı, 12. gunde Instagram hesabından bir acıklama yaptı.
seyma-subasi-ndan-karantina-aciklamasi-bu-kotu-gunler-sona-erecek-5e7ce289d389c.jpg

2 hafta oncesine kadar durumun ciddiyetini fark etmediğini de itiraf eden Subaşı’nın acıklaması şoyleydi:
‘İNANIN BUTUN KALBİMLE SOYLUYORUM’
“Gunaydın arkadaşlar. Bugun karantinadaki 12. gunum… Ve buradan bir kere daha paylaşmak istedim… Lutfen 14 gun tamamlandı deyip kendimizi dışarıya atmayalım. 2 hafta oncesine kadar bunun ne kadar ciddi olduğunu fark etmeyen bendim biliyorum (bu konuyu bu akşam ya da yarın canlı yayın yaparak detaylı anlatmayı duşunuyorum) ama bana inanın bunları butun kalbimle soyluyorum…
‘SABIRSIZLANIYORUM…’
Bizim sağduyulu olmamız ile bu kotu gunler sona erecek! Hayat normale donduğunde kızımla, ailemle, arkadaşlarımla buluşmak icin sabırsızlanıyorum. Size tavsiyem her zaman iyiye odaklanmaya calışmak… Bu sureci en verimli sekilde gecirmeye calışalım ve hayata karşı farkındalığımızı artıralım. Eminim bu kotu gunler yakında hukumetimizin başarılı yonetimi ve halkımızın sağduyusu ile sona erecek. Hicbir şeyin sizi duşurmesine izin vermeyin ve inanamaya devam edin.”
seyma-subasi-ndan-karantina-aciklamasi-bu-kotu-gunler-sona-erecek-5e7ce28a28809.jpg
seyma-subasi-ndan-karantina-aciklamasi-bu-kotu-gunler-sona-erecek-5e7ce28a69dd1.jpg

İLGİLİ HABERŞeyma Subaşı yaptığı seksi dans tepki cekince hesabını kapattı