Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Şeyma Subaşı ve Cuneyt Ozdemir'in olay diyaloğu!

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Karantina suresince yaşadıklarını anlatan Şubaşı samimi itiraflarda bulundu.
"BAŞTA BU VİRUSU CİDDİYE ALMAMIŞTIM"
Subaşı virusu ilk başlarda ciddiye almadığını ve Turkiye'ye ulaşmadan once Phuket, Londra ve Beyrut'a gittiğini soyledi. İtalyan sevgilisi Guido Senia'nın Tel Aviv'den Turkiye'ye geldikten sonra dışarı cıkmak istemediğini ancak ısrar etmesiyle partiye gittiklerini soyleyen Subaşı ardından ise hastaneye cağrıldıklarını ve testler yapıldığını soyledi.

Corona virus salgınının kendisini olgunlaştırdığını da itiraf eden Subaşı, "Sizin neler soylediğinizi ne haberler verdiğini daha fazla takip etmeye başladım. Koronavirus bende bunu değiştirdi. Artık butun dunya haberlerini takip ediyorum ve daha olgunlaştığım bir donemdeyim gibi hissediyorum" dedi.
"CUNEYT BEY İBİZA'YA GELMEK İSTER MİSİNİZ?"
Şeyma Subaşı her şeyin Temmuz'dan sonra normale donmesini beklediğini soyleyerek, Cuneyt Ozdemir'i de dunyaca unlu tatil merkezi Ibiza'ya davet etti. Subaşı, "Cuneyt Bey İbiza’ya gelmek ister misiniz? Ağırlayalım sizi" diye sorunca Cuneyt Ozdemir ise "Ben İbiza’ya gitmeye başladığımda sen lise 2’de filandın sanırım" diyerek karşılık verdi.
İkili arasındaki İbiza muhabbeti sosyal medyanın diline duştu.