Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Şeyma Subaşı koronavirus nedeniyle aylardır ayrı kaldığı kızı Melisa'ya kavuştu

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Katılım
28 Mar 2019
Mesajlar
17,276
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Şeyma Subaşı koronavirus sebebiyle uzun suredir ayrı kaldığı Melisa ile kavuştu. Melisa, babası Acun Ilıcalı'nın ozel ucağıyla, bakıcısıyla birlikte Turkiye'ye dondu.
Subaşı, kızının ulkeye donduğunu "Sonunda geri dondu. Benim her şeyim" notuyla duyurdu.
seyma-subasi-koronavirus-nedeniyle-aylardir-ayri-kaldigi-kizi-melisa-ya-kavustu-5ed5505940c9e.jpg

[h=3]ACUN, ESKİ EŞİ ŞEYMA'YA OVGULER YAĞDIRMIŞTI[/h]Survivor 2020'nin cekimleri icin gittiği Dominik Cumhuriyet'inde salgın nedeniyle mahsur kalan Acun Ilıcalı, Cuneyt Ozdemir'in YouTube kanalında eski eşi Şeyma Subaşı'yı ovmuştu.
Acun Ilıcalı, "Neredeyse 3 aydır Melisa'yla birlikteyiz ve iyi anlaştık. Bir annenin kızından ayrı kalması cok zor bir surec. Burada Şeyma cok anlayışlı davrandı, beraber aldığımız bir karardı. Melisa burada daha mutlu olacaktı. Butun evlatlarım değerli ama Melisa daha kucuk olduğu icin daha bir ozen istiyor. Melisa'nın bu enerjisini ve neşesini Şeyma'dan aldığını duşunuyorum. Şeyma'nın cok iyi bir anne; cocuğuna bağlı, tutkulu olduğunu duşunuyorum. Her dakika FaceTime'dan bağlanarak konuşuyorlar. Biz ayrılmış olabiliriz ama burada muhim olan o cocuğun geleceği ve mutluluğu. İkimizde bu ozeni gosteriyoruz. O konuda da Şeyma'nın hakkını hic yemem. Melisa'ya olan ilgisi ve verdiği enerji Melisa uzerinde olumlu bir etki yarattı" demişti.
seyma-subasi-koronavirus-nedeniyle-aylardir-ayri-kaldigi-kizi-melisa-ya-kavustu-5ed550594ae3a.jpg