Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Şeyma Subaşı, eski eşi Acun Ilıcalı'nın doğum gununu kutladı

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Şimdilerde sevgilisi Guido Senia ile tatil yapan Şeyma Subaşı, Instagram hesabından eski eşi Acun Ilıcalı'nın 51. yaşını kutlamayı ihmal etmedi.
[h=3]"DUNYANIN EN SEVİMLİ EN BAŞARILI BABASI"[/h]Acun Ilıcalı ile Melisa'nın da olduğu bir kareyi Instagram hesabının hikaye kısmından paylaşan Şeyma Subaşı, İngilizce olarak yazdığı kutlama mesajında "Benim biricik, bir bebek kadar nazik babam. Dunyanın en sevimli ve en başarılı babası. İyi ki doğdun ve cok daha başarılı olacağın bir yıl diliyorum. Hayatımızda olduğun icin cok şanslıyım" ifadelerini kullandı.
seyma-subasi-eski-esi-acun-ilicali-nin-dogum-gununu-kutladi-5ed16ded37865.jpg

[h=3]ACUN, ŞEYMA'NIN ANNELİĞİNE OVGU YAĞDIRMIŞTI[/h]Gectiğimiz gun Cuneyt Ozdemir'in YouTube uzerinden yaptığı canlı yayınına konuk olan Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı'nın anneliğini cok beğendiğini belirterek "Melisa'nın bu enerjisini ve neşesini Şeyma'dan aldığını duşunuyorum. Şeyma'nın cok iyi bir anne; cocuğuna bağlı, tutkulu olduğunu duşunuyorum. Her dakika FaceTime'dan bağlanarak konuşuyorlar. Biz ayrılmış olabiliriz ama burada muhim olan o cocuğun geleceği ve mutluluğu. İkimizde bu ozeni gosteriyoruz. O konuda da Şeyma'nın hakkını hic yemem. Melisa'ya olan ilgisi ve verdiği enerji Melisa uzerinde olumlu bir etki yarattı. Bence mutlu bir evlat yetiştiriyoruz. İkimizinde bu konuda cabası buyuk" demişti.

seyma-subasi-eski-esi-acun-ilicali-nin-dogum-gununu-kutladi-5ed16dedb0bda.jpg

seyma-subasi-eski-esi-acun-ilicali-nin-dogum-gununu-kutladi-5ed16dedbaafc.jpg
Acun Ilıcalı, anneliğini cok beğendiği Şeyma Subaşı'nı ove ove bitiremedi