Magazin Editor
Magazin Habercisi
Son zamanlarda DJ sevgilisi Guido Senia ile arasının kotu olduğu ve ayrılacağı konuşulan Şeyma Subaşı, yaptığı acıklama ile haklarında cıkan bu iddiaları doğruladı. Subaşı, ayrılık nedenlerini de acıklamaktan geri durmadı. Şeyma Subaşı’nın, 1,5 yıllık sevgilisi Guido Senia’dan ayrıldığı ileri surulmuştu. Bir suredir İtalyan sevgilisi Guido Senia’dan ayrıldığı konuşulan Şeyma Subaşı, iddiaları doğruladı. Mesafelerin ilişkinin daha uzun surmesine engel olduğunu belirten Subaşı, “O başka ulkede ben başka ulkede o yuzden ayrıldık” dedi.
FARKLI ULKELERDE OLMAK AYIRDI!
Subaşı ‘Aramızda bulunan mesafeler ilişkinin daha uzun surmesine yetmedi, o başka ulkede ben başka ulkede o yuzden ayrıldık. Kotu bir ayrılık değil ben istedim” dedi. Senia’nın faturalarını odemekten sıkıldığı iddialarına ise “İnanmayın boyle şeylere. Kendisi cok iyi kalpli birisi. Sadece ayrı kaldık benim kızım var burada olmak zorundayız ne kıskanclığa gerek var ne başka şeye” dedi.
Şeyma Subaşı daha sonra da sosyal medya hesabından “dostca ayrıldık” diyerek bir not paylaştı.
Subaşı gectiğimiz aylarda cemiyet dunyasından tanınan Mehmet Germiyanlıgil ile paylaştığı fotoğraf sonrası aralarında cıkan aşk haberlerine ise sitem etmişti.
GUIDO İLE OLAN FOTOĞRAFLARDAN BAZILARINI SİLDİ
Şeyma Subaşı, ayrılık haberlerinin ardından bir fotoğrafını “Ozgur kuş” notuyla paylaşmıştı. Genc kadın, Instagram hesabından Guido Senia olan fotoğraflarının bir kısmını sildi.
Son guncelleme: 09:10 - 28.08.2020
FARKLI ULKELERDE OLMAK AYIRDI!
Subaşı ‘Aramızda bulunan mesafeler ilişkinin daha uzun surmesine yetmedi, o başka ulkede ben başka ulkede o yuzden ayrıldık. Kotu bir ayrılık değil ben istedim” dedi. Senia’nın faturalarını odemekten sıkıldığı iddialarına ise “İnanmayın boyle şeylere. Kendisi cok iyi kalpli birisi. Sadece ayrı kaldık benim kızım var burada olmak zorundayız ne kıskanclığa gerek var ne başka şeye” dedi.
Şeyma Subaşı daha sonra da sosyal medya hesabından “dostca ayrıldık” diyerek bir not paylaştı.
GUIDO İLE OLAN FOTOĞRAFLARDAN BAZILARINI SİLDİ
Şeyma Subaşı, ayrılık haberlerinin ardından bir fotoğrafını “Ozgur kuş” notuyla paylaşmıştı. Genc kadın, Instagram hesabından Guido Senia olan fotoğraflarının bir kısmını sildi.
Son guncelleme: 09:10 - 28.08.2020