Magazin Editor
Magazin Habercisi
Unlulere uyguladığı programlarla adını duyuran diyetisyen ve yaşam kocu Şeyda Coşkun, Ajda Pekkan'ın bacaklarına uyguladığı liposuction (yağ aldırma) yuzunden cok pişman olduğunu acıkladı. Şeyda Coşkun, konuk olduğu bir programda, calıştığı unlu isimleri değerlendirdi. En disiplinlisinin Gulşen olduğunu belirten diyetisyen, “Hayatı ve yaşamıyla benden en yuksek puanı o alır” dedi.
74 yaşındaki Ajda Pekkan’ın estetik yaptırmayı cok sevdiğini belirten diyetisyen, “Bacaklarına uyguladığı liposuction yuzunden cok pişman. Bana, ‘Kaslarımı mahvetti. Bunları insanlara soyle’ demişti” ifadelerini kullandı.
Ajda Pekkan
Coşkun, Deniz Seki’nin ise sozunden cıkmadığını belirtti. Gulben Ergen’i bir turlu yurutemediğini belirten Coşkun, “Disiplinlidir, meslek hayatımda onu yurutmeyi umuyorum” diye konuştu.
LİPOSUCTİON NEDİR?
Liposuction ya da lipo, plastik cerrahide kullanılan bir tur yağ alma prosedurudur.
İlginizi CekebilirAjda Pekkan 6 kez cocuk aldırdığını itiraf etti
İlginizi CekebilirAjda Pekkan'ın spor zamanı
Son guncelleme: 08:47 - 21.10.2020
74 yaşındaki Ajda Pekkan’ın estetik yaptırmayı cok sevdiğini belirten diyetisyen, “Bacaklarına uyguladığı liposuction yuzunden cok pişman. Bana, ‘Kaslarımı mahvetti. Bunları insanlara soyle’ demişti” ifadelerini kullandı.
Coşkun, Deniz Seki’nin ise sozunden cıkmadığını belirtti. Gulben Ergen’i bir turlu yurutemediğini belirten Coşkun, “Disiplinlidir, meslek hayatımda onu yurutmeyi umuyorum” diye konuştu.
LİPOSUCTİON NEDİR?
Liposuction ya da lipo, plastik cerrahide kullanılan bir tur yağ alma prosedurudur.
İlginizi CekebilirAjda Pekkan 6 kez cocuk aldırdığını itiraf etti
İlginizi CekebilirAjda Pekkan'ın spor zamanı
Son guncelleme: 08:47 - 21.10.2020