Magazin Editor
Magazin Habercisi
Şevval Sam, eski dizi 'Cocuğun Var Derdin Var'dan nostaljik bir paylaşım yapan ve kendisine "Şevval Sam super partnerdir, huzur verir insana" diyen Cem Davran'a, "Canım Cem. Senden ne kadar cok şey oğrendim. Her şey icin cok teşekkur ederim" diye seslendi. Cem Davran, Twitter hesabından bundan 16 yıl once ekranlarda olan Cocuğun Var Derdin Var ile ilgili bir paylaşım yaptı. Paylaşımında Şevval Sam’a da seslenen Davran, “66 Bolum kıymetli bir işti. Aile, komşuluk, birlikte mutlu/huzunlu gunler. Canım Şevval Sam super partnerdir, huzur verir insana. Guzel, sağlıklı gunler efendim” dedi.
Davran’ın bu paylaşımın Şevval Sam’dan cevap gecikmedi. O gunleri mutlulukla anan Sam, şoyle dedi:
“Ayy ne guzel gunlermiş. Canım Cem. Senden ne kadar cok şey oğrendim. Her şey icin cok teşekkur ederim. Hayatımdaki koşe taşlarından birisindir. Kıymetli dost! Ah! Yine olsa yine yapsak boyle eğlenceli bi proje.”
İLGİLİ HABERCem Davran: 'Şu sıra tam bir zehir nostalji'
Davran’ın bu paylaşımın Şevval Sam’dan cevap gecikmedi. O gunleri mutlulukla anan Sam, şoyle dedi:
“Ayy ne guzel gunlermiş. Canım Cem. Senden ne kadar cok şey oğrendim. Her şey icin cok teşekkur ederim. Hayatımdaki koşe taşlarından birisindir. Kıymetli dost! Ah! Yine olsa yine yapsak boyle eğlenceli bi proje.”
İLGİLİ HABERCem Davran: 'Şu sıra tam bir zehir nostalji'