Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Şevval Şahin'in konuşmaları sosyal medyada alay konusu oldu

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
2018 Turkiye guzeli Şevval Şahin, moda ve sosyete isimli bir programa konuk oldu. Şahin, katıldığı programda yeme rutinini anlattı ancak Şahin'in Turkce konuşurken kullandığı yabancı terimleri hic kimse anlamadı. Dondurmaya bile "ice cream" diyen Şahin'in sozleri sosyal medyada dalga konusu oldu. Şahin, "Buradan cıkınca lunch'a (oğle yemeği) giderim. 8-9 gibi de akşam yemeği yerim. Sonra da benim binge eating modum (tıkınırcasına yeme) oluyor. Netflix and chill (dinlenme) yaparken ice cream (dondurma) olsun chips (cips) olsun chocolate (cikolata) olsun yiyorum yani. Junk food (abur cubur) tarafın hepsi var" ifadelerini kullandı. Şevval Şahin'in konuşmaları sosyal medyada alay konusu oldu
Şevval Şahin 30 Ağustos'ta sevgilisi Yiğit Marcus Aral'ın doğum gununu Boğaz'da kiraladıkları bir villada kutlamıştı. Kalabalık arkadaş grubunun katıldığı kutlama sonrası Marcus Aral'ın yaptırdığı koronavirus testi pozitif cıkmış, partiye katılanlar buyuk panik yaşamıştı. Tum bu gelişmeler uzerine Şevval Şahin de 21. yaş gununu arkadaş grubuyla kutlayıp sosyal medyadan paylaşınca yeniden okların hedefi oldu. Sosyal medya uzerinden eleştiri yağmuruna tutulan Şahin, konunun cok abartıldığını belirterek kendini savundu. Şevval Şahin'in doğum gunu partisi Şahin, "İki kere negatif cıktım. Erkek arkadaşım pozitif cıktı o da şu an atlattı. Gercekten abartıldığı kadar vaka yok. Toplam 10 kişi pozitif cıktı. Şu an herkes negatif. Doğum gunu partileri aslında bir parti değildi. Evin dışında acık alanda birkac kız arkadaşımla yemek yaptım. Kalabalık değildi ve gercekten sosyal mesafeli bir partiydi. Hatta coğu arkadaşım korkudan maske taktı. Pozitif olan kimse gelmedi" diyerek kendini savunmuştu.
sevval-sahin-in-konusmalari-sosyal-medyada-alay-konusu-oldu-5f834bd50e7ac.jpg
sevval-sahin-in-konusmalari-sosyal-medyada-alay-konusu-oldu-5f834bd6b673b.jpg
sevval-sahin-in-konusmalari-sosyal-medyada-alay-konusu-oldu-5f834bd80455d.jpg