Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Şevval Şahin’dan acıklama: Dava acıyorum

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Miss Turkey 2018 guzeli Şevval Şahin, anlaşmış olmalarına rağmen cıktığı programın bazı bolumlerini yayınladığı gerekcesiyle CNN Turk'e dava acacağını soyledi. Şevval Şahin’in katıldığı ‘Sorgu Sual’ isimli program CNN Turk’te yayınlandı. Turkiye guzeli, kendisine sorulan bazı soruları bilememesi nedeniyle sosyal medyanın gundemine oturdu.
Instagram hesabından bir video yayınlayan Şevval Şahin, programa katılmayı ilk başta reddettiğini ancak sosyal projeyle alakalı olacağı icin sonradan kabul ettiğini kaydetti.
Şahin, program oncesi anlaşma yaptıklarını, kendisinin rahatsız olduğu konuların acılmayacağını belirterek, bunları “corona virusu vakaları, partisi, sevgilisi ve Turkluğu” olarak acıkladı.
“MASAYA OTURDUĞUM ANDA TURKLUĞUM SORGULANDI”
Şevval Şahin şunları anlattı:
* Masaya oturur oturmaz Turkluğumu sorgulayan sorularla karşılaştım ve gerildim, menajerime gittim. Studyoyu terk edecektim ama etmedim. İkna edilerek o masaya oturdum.
* Anlattım, ‘Amac bu değil, ben buraya başka bir nedenle geldim’ dedim. ‘Turkluğumu sorgulayan ya da ozel hayatımla gibi soruları cevaplamaya gerek yok’ dedim.
* Onlarla bir anlaşma yaptık, bana bir soz verildi. Kadına şiddete cok karşı olduklarını soylediler, inandım. İşin icinde Afrika’ya gideceğim ve insanlara yardım edeceğim soz konusuydu.
* ‘Ben inanıyorum, guveniyorum size’ dedim. Yayınlamalarına izin verdim. Saklayacak hicbir şeyim yok, İstiklal Marşı’nı soylemedim, so what? Bu beni ornek Turk kadını mı yapıyor? Rahatsız oldum soylemedim.
“ANLAŞMA YAPTIK”
* Bir anlaşma yaptık, istemediğim soruları yayınlamayacaklardı ve yayınladılar, o yuzden dava acıyorum. Hicbir şekilde rıza almadan yayınlayamazlardı.
* Altı yaşından beri İngiltere’de buyudum, bazı konuları bilmemem normal. Bu beni az Turk mu yapıyor? Sanmam. Ben oraya cok iyi bir niyetle gittim ve o iki kadın beni cok iyi ikna etti, cok iyi oynadı ve hicbir şey istediğim gibi gitmedi.
* Pişman değilim, istediğiniz kadar Turkluğumu sorgulayabilirsiniz. Benim asıl niyetimi insanlar biliyor ve bircok kişiden destek alıyorum, teşekkur ederim. Beni anlayan az kişi var ama ona bile minnettarım.
UNLU İSİMLERDEN DESTEK GELDİ
Yaşananlardan sonra bircok unlu isimden Şevval Şahin’e destek geldi. Sunucu Tanem Sivar sosyal medya hesabından, “Gencecik, hayatının neredeyse tamamını başka bir ulkede gecirmiş bir kızı aralarına alıp kucumser, dalga gecer ve rencide edercesine reyting uğruna bu duruma sokan iki kadına uzuldum. Asıl yapmaları gereken başka isimlere cok onemli konularda soru sormak. Bu arada, soruların cevabını bilip bilmemesi değil konu” ifadelerini kullandı.
Oyuncu Hazal Kaya ise Tanem Sivar’ın yorumunu paylaşıp, “İcimden gecenleri yazmış” notunu duştu.
Eski model Deniz Akkaya da “Kimse kusura bakmasın yayına sırf aşağılamak icin konuk cağırmak yayıncılık etik kurallarına sığmaz. Bu vicdani bir meseledir” dedi.
Son guncelleme: 10:21 - 26.10.2020