Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sevgilisini bıcaklama sucundan gozaltına alınan Hazal Mesudiyeli: Tarikata uye olmamı

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Unlu iş adamı Ali Ağaoğlu ile yaşadığı ilişkiyle adını duyuran ve sonrasında ayrılan Hasal Mesudiyeli, mart ayında erkek arkadaşını yaralama sucundan gozaltına alındı. Adli kontrol şartıyla serbest kalan Mesudiyeli'nin polis merkezinde verdiği ilk ifadesi dikkat cekti.
[h=3]"BICAĞI BACAĞINA SAPLADI"[/h]Hazal Mesudiyeli, verdiği ifadesinde şunları soyledi: "Alkol aldıktan sonra Sedat birden boğazıma sarıldı ve 'Şeytanla anlaşma yapacaksın, karşılığında da beni kazanacaksın' dedi. Ben de 'Seni istemiyorum, ter kokuyorsun, paran da yok' dedim. Belime tekme attı, yuvarlandım. Ağlayınca beni teselli etmek icin elindeki kolyeyi boynuma taktı, 'Sen artık tarikat uyesisin, benden başka erkeğin olamazsın' dedi. Evden gitti ve donduğunde elinde kocaman bir peluş ayı vardı. Ben hediyeyi beğenmeyince, mutfaktan aldığı bıcağı bacağına sapladı."
sevgilisini-bicaklama-sucundan-gozaltina-alinan-hazal-mesudiyeli-tarikata-uye-olmami-istedi-sonra-da-kendisini-bicakladi-5ed3d1f85e938.jpg

[h=3]"KANIMI YALAYACAKSIN"[/h]Yaşadığı olaylı geceyi saniye saniye anlatan 26 yaşındaki Mesudiyeli "Sedat, kanayan bacağını gostererek 'Kanımı yalayacaksın' dedi. Bu sırada bıcak omzuna saplandı. Bunun uzerine evde bulunan arkadaşı Gokhan'dan yardım istedi."
sevgilisini-bicaklama-sucundan-gozaltina-alinan-hazal-mesudiyeli-tarikata-uye-olmami-istedi-sonra-da-kendisini-bicakladi-5ed3d1f86bd5e.jpg

[h=3]"SEDAT'I HAZAL BICAKLADI"[/h]Olay esnasında orada bulunan Gokhan Meric ise alınan ifadesinde Hazal Mesudiyeli'nin gercekleri soylemediğini belirtti. Ote yandan Mesudiyeli, 3 yıldır birlikte olduğu Sedat Kumaş'ın kendi kendini bıcakladığını ileri surdu. Ancak Gokhan Meric, Mesudiyeli'nin kendisine "Sedat'ı bıcakladım" dediğini soyledi.
sevgilisini-bicaklama-sucundan-gozaltina-alinan-hazal-mesudiyeli-tarikata-uye-olmami-istedi-sonra-da-kendisini-bicakladi-5ed3d1f89998d.jpg