Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sevgilisi Deniz Bulutsuz ile kavga eden Ozan Guven kendisini savundu

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Deniz Bulutsuz'un 'Kasten oldurmeye teşebbus', 'Hurriyetten yoksun bırakma' ve 'Hakaret' suclarından şikayet ettiği erkek arkadaşı Ozan Guven de savcılıkta verdiği ifadenin ardından şikayetci oldu. "Bu olay kendisiyle goruşmeyi kabul etmediğim icin bana kurulan bir komplodan ibarettir" diyen Ozan Guven, Bulutsuz'un 'iftira', 'hakaret', 'tehdit' ve 'darp' suclarından cezalandırılmasını istedi. Guven ifadesinde, "Ben kendisine şiddet uygulamadım. Tam tersine o benim uzerime saldırdı, tırmalayarak yuzumu cizdi ve bana vurdu. Her yerim yara bere icinde morluklarla dolu idi" dedi. Ozan Guven yazılı ve sozlu olarak savcılığa verdiği ifade de şunları anlattı;
OZAN GUVEN KENDİSİNİ SAVUNDU

“Deniz Bulutsuz ile 6 aydır devam eden duygusal bir ilişkimiz vardı. Deniz, en ufak tartışmada buyuk tepkiler veriyordu. Hatta bir tartışma sonrası bayılma numarası yaptı. Deniz, annesinin ilişkimize karşı cıktığını soyluyordu. Ailesi ile tanışarak guzel bir ilişki kurdum
“BENİ BANYOYA KİTLEDİ”
Son olaydan kısa sure once Bodrum’a tatile gittik. Tatilde Deniz’in tartışma cıkarması uzerine ayrılmak istediğimi soyledim. Bunun uzerine beni banyoya kilitledi. Uzun sure affetmem icin ikna etmeye calıştı. Bu durumdan cok rahatsız oldum. Donuş yolunda benden bir şans daha istedi.
“BEN KUSMEM GEREKİYORDU”
“12 Haziran’da gittikleri kutlama yemeğinden sonra Ramazan adındaki arkadaşımıza uğradık. Deniz Bulutsuz’un eski sevgilisi ile ilişkisini anlatmaya başladı. Buna cok bozuldum. Benim evime gittiğimizde Deniz iğneleyici laflar sokmaya başladı. Deniz’e, ‘Bak yapma uzerime gelme. Konuyu uzatmadım sen de uzatma’ dedim. Esasen ben kusmem gerekirken ben yine saatlerce kendimi acıklama ile uğraştım.
“CENESİNİ BANTLADIM”
“Yatağa gittiğimde uyumuyordu. Yorganı usulca kaldırdım. Yorgana tekme atmasıyla yorganla birlikte abajur yere duştu. Abajurun şapkası cıktı. Yerden almak isterken Deniz sapını cekti ve o sırada cenesinde sıyrık oluştu. Yara bandı ile cenesini bantladım. Bağırmaya,kendini yerden yere atmaya başladı”
“YUZUMU CİZDİ SACLARIMI CEKTİ”
“Cılgına donmuş gibiydi. ‘Sen benden ayrılıyorsun. ben de seni rezil edeceğim. Seni Turkiye’ye kadın doven adam olarak tanıtacağım’ dedi. Uzerime saldırarak yuzume, ellerime, kollarıma her tarafıma cılgınca vurmaya başladı. Yuzumu cizdi, saclarımı cekti sakinleşmedi.
“GORUŞMEK İSTEMEYİNCE TEHDİTLER BAŞLADI”
“Beni surekli rezil etmekle tehdit etti. Kendim yara bere icinde kalmama rağmen bir tokat dahi vurmadım. Şoforumu arayıp Deniz’i goturmesini istedim. Ertesi gun hicbir şey olmamış gibi Deniz, benim arabamı isteyip Bursa’ya bir arkadaşına gelinlik almaya gitti. Daha sonra şoforumu arayıp ‘Bana Ozan’ı getir’ diye mesaj atmış. Ben gitmeyince bu defa ‘Hastaneye karakola giderim’ diye tehdit etmeye başladı.
“HER YERİM MORLUKLARLA DOLU “
“Ben kendisini şiddet uygulamadım. Tam tersine o benim uzerime saldırdı, tırmalayarak yuzumu cizdi ve bana vurdu. Cercevelerin uzerine ittirdi. Belki sinirsel belki yara berelerin yarattığı enfeksiyon etkisiyle ateşlendim. Kendimi halsiz ve bitkin hissedince acile gittim. Doktor halimi gorunce bu yaralanmalar nedenini sordu. Bir arkadaşımla tartıştığımı soyleyince, “Bunu adli vaka olarak kayıtlara gecmek zorundayım” dedi. Olay gecesi yaralanma ile hastane raporum mevcuttur. Kendisinden şikayetciyim. Her yerim yara bere icinde morluklarla dolu idi. Bu olay kendisiyle goruşmeyi kabul etmediğim icin bana kurulan bir komplodan ibarettir” dedi.

sevgilisi-deniz-bulutsuz-ile-kavga-eden-ozan-guven-kendisini-savundu-5efdd5fa1e9a6.jpg

İLGİLİ HABEROzan Guven ve Deniz Bulutsuz kavgasının detaylarına Sozcu ulaştı! Abajurlu kavgada Ozan Guven'in evinden cıplak ayakla kacış