Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sevcan Yaşar’dan Halit Ergenc’e sert sozler!

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Oyuncu Sermiyan Midyat'a actığı darp davasıyla gundemde olan Eşkıya Dunyaya Hukumdar Olmaz dizisinin guzel oyuncusu Sevcan Yaşar, Ozan Guven'e destek mesajı veren Halit Ergenc'e isim vermeden sert sozlerle seslendi. Turkiye eski guzellerinden, oyuncu Sevcan Yaşar, Instagram hesabından bir paylaşım yaparak Halit Ergenc’in Ozan Guven ile ilgili acıklamalarını eleştirdi ve unlu oyuncuya isim vermeden yuklendi.
Sevcan Yaşar’ın paylaşımı şu şekilde:
“Bazı roportajları anlayamayıp başa sarıp sarıp izliyorum. Oyle demek istememiştir, diyorum şoyle demiş olsa gerek..
Ne garip; dostlarla ilgili konularda icimizden soıyediklerimiz kimseye dokunmaz sadece kendi muhasebemize dahil olurken, aynı duşunceyi sesimizle ifade ettiğimizde dışarıda biz ilgilendirmeyen ama cok kadını ilgilendiren kefeye bir taş daha koymuş olduğumuzu ancak hassas ruhlar gorebiliyor. Demek ki bu yuzden ic sesimiz var. Doğrusunu bilemediğimiz konulara duygusal tepkilerimizde kimseye değmeden cıkarımlarımızı kendimize saklayabilelim diye…
Mantığımı devreye soktuğumda ise sanırım o da şimdi bendeki gibi bir hayal kırıklığıyla ‘oyle bir karaktere sahip olduğuna hic şahit olmadım’ diyor… Ama ben ic sesimin ne kadarını dışarı vuracağımı biliyorum ve gunun sonunda sesli olarak şoyle diyebiliyorum: Yazıklar olsun”
Sevcan yaşar bu metnin yanı sıra paylaşımına da “Kadına şiddete de onları destekleyen karaktersiz eşine dostuna da hayır” yazdı.
sevcan-yasar-dan-halit-ergenc-e-sert-sozler-5f3d25d3e2bb3.jpg

İLGİLİ HABERHalit Ergenc'ten Ozan Guven ozru!