Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sermiyan Midyat’a 8 yıla kadar hapis istemi

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
sermiyan-midyat-a-8-yila-kadar-hapis-istemi.jpeg

Birlikte yaşadığı ve kendisi gibi oyuncu olan kız arkadaşı Sevcan Yaşar'ı darbederek tehdit ve hakaretlerde bulunduğu iddia edilen oyuncu Sermiyan Midyat hakkında 3 ayrı suctan 8 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava acıldı. Kız arkadaşı oyuncu Sevcan Yaşar’ı darbederek, tehdit ve hakaretlerde bulunduğu iddia edilen oyuncu Sermiyan Midyat hakkında yurutulen soruşturma tamamlandı.
Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Sermiyan Midyat ile Sevcan Yaşar’ın arkadaş oldukları, aynı evde oturdukları, 16 Nisan’da Midyat’ın sebepsiz yere Yaşar’a bağırarak kufur ve hakaret ettiği anlatıldı. Midyat’ın genc kadını “Bu evden gidemezsin” diyerek tehdit ettiği de belirtildi.
İddianamede, Sevcan Yaşar’ın 4 Mayıs 2020’de ise evden ayrılmak uzere eşyalarını topladığı sırada Sermiyan Midyat’ın “Sen benim duşmanımsın bundan sonra. Yapabileceğim butun kotulukleri yapacağım sana. Aynı sektordeyiz, iş bulamayacaksın” diyerek tehdit ettiği iddia edidli.
“BURADAN SENİN CESEDİN CIKACAK”
Sermiyan Midyat’ın kapıya doğru yoneldiği sırada genc kadını yerde suruklediği, bircok kez tekme ve yumruk attığı belirtildi. Sevcan Yaşar’ın bağırarak komşularından yardım istediği ve Yaşar’ın daha onceden polisleri araması uzerine eve polislerin geldiği anlatıldı.
Karakolda ise Sermiyan Midyat’ın “Buradan senin cesedin cıkacak” ve “Benim adım Sermiyan Midyat, bu işin peşini bırakmayacağım, sizinle goruşeceğim, goreceksiniz” dediği iddialarına yer verildi.
Olayda Sevcan Yaşar’ın da Sermiyan Midyat’ı basit tıbbi mudahaleyle giderilebilecek şekilde yaraladığı kaydedildi.
Savcılık Midyat’ın “zincirleme hakaret”, “zincirleme tehdit” ve “kasten yaralama” suclarından toplamda 1 yıl 3 aydan 8 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını istedi. Yaşar’ın ise “kasten yaralama” sucundan 4 aydan 1 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi. İddianame gonderildiği mahkemece kabul edildi.
sermiyan-midyat-a-8-yila-kadar-hapis-istemi-5faa6a729f9cb.jpg

İlginizi CekebilirSevcan Yaşar uzuntuden 8 kilo verdi

Son guncelleme: 15:38 - 09.11.2020

sizlere www.magazin.biz.tr farkıyla sunulmuştur