Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Serkay Tütüncü ile evlenmişti… Zeynep Bastık’tan hamilelik açıklaması!

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin

Administratör
Katılım
1 Haz 2026
Mesajlar
3,997
Zeynep Bastık ile Serkay Tütüncü’nün Çeşme’deki düğününden sonra ortaya atılan hamilelik iddiası, ünlü şarkıcının açıklamasıyla son buldu. Bastık, “Henüz hamile değilim” diyerek söylentilere noktayı koydu.

2 Eylül’de deniz kenarında düzenlenen törenle dünyaevine giren Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü, düğün sonrası mutluluk pozlarını paylaşmaya devam etti. Ancak Bastık’ın bazı karelerde belirginleşen karnı, kısa sürede hamilelik iddialarını beraberinde getirdi.

Zeynep Bastık, eşi Serkay Tütüncü ile düğün pozlarını yayınladı. pic.twitter.com/51DDZeF65A

— Magazin Burada (@Magazin_Buradaa) September 4, 2026


Takipçilerinin sorularını yanıtlayan 33 yaşındaki şarkıcı, hakkındaki söylentilere açıklık getirdi. Bastık, “Gelinlikte de düz balenlerin öne gelmesinden ötürü şişmeler yapmış, göz yanıltmış fotoğraf ve videolarda ara ara. Henüz hamile değilim” dedi.

Geçtiğimiz günlerde Serkay Tütüncü ile evlenen Zeynep Bastık, hamilelik iddialarını yanıtladı. pic.twitter.com/5DoMDw4ao7

— Magazin Burada (@Magazin_Buradaa) September 12, 2026


Yeni evliliklerinin nasıl gittiğini de anlatan Bastık, düğün gecesinden bu yana sürekli yemek yediğini söyleyerek “Muhteşem gidiyor, değişen bir şey yok” ifadelerini kullandı.