Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

SERHAT KILIÇ, OLCAY ÜNAL SERT'E 'TAM BİR AŞK ADAMIYIM' DEMİŞTİ!

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Serhat Kiliç The End 5.9.2026

80'ler dizisinde canlandırdığı Ergün Plak'ın sahibi Ergün tiplemesiyle geniş kitlelerce tanınan oyuncu Serhat Kılıç'ın ani vefatı üzüntü yarattı. Sanatçı, 2013 yılında Akşam Gazetesi'nde gazeteci Olcay Ünal Sert'e verdiği röportajında "Tam bir aşk adamıyım!" demişti.

Serhat Kılıç Ile 80'Ler Dizisinin Setinde Röportaj Hatırası.

İŞTE SERHAT KILIÇ'IN, OLCAY ÜNAL SERT'E VERDİĞİ O RÖPORTAJ

Anadolu’da çok uzun yıllar Macbeth ve William Shakespeare oyunlarını sahneleyen Serhat Kılıç, televizyona geçiş yaptı. Son 5 yıldır dizilerde boy gösteren Serhat Kılıç, 3 sezondur ekrana gelen ‘Seksenler’ dizisinde Ergun Plak’ın sahibi olarak karşımıza çıkıyor. Rolü gereği saçlarına fön çektiren ve bıyık takan oyuncuyla, tiyatro ve dizi üzerine keyifli sohbet gerçekleştirdik.
Serhat Kılıç 80Ler

SETTE ERGUN MODUNDA GEZİYORUM
Seksenler’in 3’üncü sezonu oldu. Oynadığım Ergun, çok keskin bir karakter. Dışarıda nasıl konuştuğunu ve nasıl oturduğunu artık çok iyi biliyorum. Kendim gibi onu da iyi tanıyorum. O yüzden bu karakteri oynamak başka bir keyfe dönüştü, birazcık şizofrenik bir durum! Sette bütün gün bıyıkla ve sürekli Ergun modundayım. Bazen mola verdiğimizde bile, elim belimde olabiliyor. Benim gibi seyirci de çok benimsedi.
Serhat Kilic 2026

DIŞARIDA BIYIKSIZ GÖRÜNCE ŞAŞIRIYORLAR
Sokakta ‘Yahu ne adammışsın?’, ‘Tam aşk adamıymışsın’, ‘Var mı Ergun gibi birisi, bizi de tanıştırsana’ şeklinde tepki alıyorum. Sette saçlarımız arkaya doğru fönleniyor, makyaj yapılıyor ve bıyık takılıyor. Doğal olarak dışarıda bıyıksız gördüklerinde bayağı şaşırıyorlar. Tip ve görüntü olarak değişmek, keskin roller oynamak her zaman hoşuma gitmiştir.

Serhat Kılıç Ergun Plak 80Ler

TAM BİR AŞK ADAMIYIM
Ergun gibi duygusal bir insanımdır. Tam bir aşk adamıyım. Birini zor severim, sevdim mi de zor vazgeçerim. O anlamda Ergun’la çok benziyoruz. Şiir ve özlü sözler severim. Birazcık kendimden alıntılar yaptığım anlar olabiliyor. ‘Kurban olurum’lar ve ‘Ölürüm’ler... vb. Özel yaşamımda uzun zamandır aynı kıza aşığım, kalbimde biri var. 3 yıldır aşk yaşıyoruz.

Serhat Kılıç Yasemin Conga

GENÇLER ÇORAP DEĞİŞTİRİR GİBİ SEVGİLİ DEĞİŞTİRİYOR
80’li yılları bugünlere kıyasladığımızda komşuluk, hatır sorma, dostluk, mahalle ilişkileri, apartmandaki dostluklar artık yok diyebiliriz. Şimdi artık sitelerdeyiz. What is the Matrix? This İs… Yani herkesin kendi kutusu, I-pad’i, bilgisayarı ve gerçekleri var. Profillerimiz bile artık tam olarak bizi yansıtmıyor. Kendimize içine oturacağımız bir sanal karakter yaratıyoruz. O yıllarda ilişkilerin yaşanma biçimi de daha farklıymış. Sana üç tane sms attım, dördüncüde ayrıldım diye bir şey yok. Zaten kıza ulaşman ve elini tutmak aylar sürebiliyordu. Şimdi her şey bir gün sürüyor. Çok çabuk tüketen toplum haline geldik. Sanıyorum o zamanlar daha çok emek veriyorduk bir şeye. Şimdi gençler çorap değiştirir gibi sevgili değiştiriyorlar.

Sehat Kilic

TELEVİZYONDA DAHA YENİYİM
Tiyatroya 98 yılında Rutkay Aziz’le Ankara Sanat Tiyatrosu’nda başladım. Uzun yıllar Erzurum ve Diyarbakır’daki Devlet Tiyatroları’nda hizmet verdim. Erzurum’da 6 yıl, Diyarbakır’da ise 1 yıl kaldım. 4 yıl da Ankara’da oynadım. 2008 yılında İstanbul’a geldim. 5 yıldır buradayım. Aslına bakarsanız daha çok yeniyim. Televizyonda yaptığım bütün işleri son 5 yılda yaptım diyebiliriz. Televizyona geçiş yapmamda tiyatronun etkisi oldu.

Serhat Kılıc 2020S

TİYATRONUN EVRENSEL OLDUĞUNU SHAKESPEARE OYNARKEN ANLADIM
Diyarbakır’ın muhteşem bir seyircisi vardır. Orada çalışmak çok keyifliydi. Macbeth ya da William Shakespeare oynadığımız da ‘Şimdi ne anlayacaklar’ derdik. Ama oyundan çıkar çıkmaz ‘Ya bu Macbeth’in de yaptığı iş değildir hâ!’ diyerek bizi şaşırtırlardı. Tiyatronun evrensel olduğunu Erzurum’da Shakespeare ve Mollier oynarken gördüm. Bunu da en çok ispatlayan halkın doğal tepkisi olmuştu. Orada oynarken ufak tefek korkulu günler yaşadık. Birazcık risk aldık, hatta iki dağın arasında otobüsümüz bozulup kalınca, kız oyuncular hüngür hüngür ağlayıp, bizim de erkekliğimize konduramadığımız için kan ağladığımız günler var.

Serhat Kılıç 80'Ler Photo Olcay Unal Sert

Fotoğraf: Olcay Ünal Sert