Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

''Sergen Yalçın'ın hayat konseptiyle Beşiktaş uyuşmuyor!''

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın akıbetinin Trabzonspor maçından sonra netleşmesi bekleniyor.Semih Sezerli, Vole'de katıldığı programda Sergen Yalçın ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu:"Sergen Yalçın'ın hayat konseptiyle Beşiktaş'ın geleceği arasındaki beklenti uyuşmuyor. Net söylüyorum; Sergen Yalçın'ın şu anki hayat, düşünce konseptiyle Beşiktaş'ın gelecek beklentisi uyuşmuyor. Çok net bir tanımlama... Buradan ne çıkartıyorsanız çıkartın.Bugünün futbolunda, futbolcusuna gerçekten temas eden, etkili iletişim kuran teknik adamlar iş yapıyor. Şu an —yarın ne olur değişir mi hoca bilmiyorum ama— şu an Sergen Hoca'nın oyuncularına fiziksel olarak da, ruhsal olarak da, duygusal olarak da temas ettiğini düşünmüyorum.Beşiktaş'ta temas yoksa Beşiktaş çöker. Beşiktaş bir mücadele kulübüdür ama mücadelenin yanına iyi oyunu da koymak zorunda. Sıradan, basit bir kulüp değildir. Burada da teknik direktörün oyuncu grubuna ruhsal olarak da, bedenen de temas etmesi lazım ki o bağı kursun."duhuliye.com