Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

''Sergen Yalçın'ın devam etmesi gerektiğini düşünüyorum..''

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Now Spor'da değerlendirmelerde bulunan Veli Yiğit Beşiktaş'ın gelecek sezon da Sergen Yalçın ile deva etmesi gerektiğini belirtti. Programda konuşan Uğur Karakullukçu ve Ersin Düzen de Sergen Yalçın ile ilgili görüşlerini paylaştılar.İşte Veli Yiğit'in görüşleri:SERGEN YALÇIN DEVAM ETMELİVeli Yiğit: “Sergen Yalçın’ın devam etmesi gerektiğini düşünüyorum. Sergen Hoca ve ekibi uzun zamandır yeni sezonun planlamasını yapıyor zaten. Yerine bir anda başka bir teknik adamın gelmesini doğru bulmuyorum.”SERGEN HOCA MORALSİZ BİR DÖNEMDEUğur Karakullukçu: “Sergen Hoca’nın moralsiz bir dönemde olduğunu düşünüyorum. Takım iyi gitmedi ve bu durum hocanın da ruh haline yansıdı. Futbolcularının kalitesi üzerine bu kadar yorum yapan bir teknik direktörü uzun zamandır görmemiştim.Bir yıllık hocalar çok yıpranmamış olur ya hani… 3 yıl çalışınca artık o ilişkiler biraz yıpranır ve hoca ile takım arasında kopukluk oluşur. Sergen Yalçın’da da bu durum biraz daha hızlı ilerlemiş olabilir.”FUTBOLCULAR İLE SERGEN YALÇIN ARASINDA BİR SORUN YOK🗣️Ersin Düzen: “Ama tam tersi aslında. Futbolcular ile Sergen Yalçın arasındaki ilişkide en ufak bir yıpranma yok.Hocaya karşı aslında çok yoğun bir sevgi var, oyuncular onu çok fazla sahipleniyor. Meselenin sadece Sergen Yalçın üzerinden okunmasını da oyuncular, hocaya karşı bir haksızlık olarak değerlendiriyor.”SERGEN HOCA SÜRECİ KENDİ İÇİNDE TARTIYORUğur Karakullukçu: “Bence Sergen Yalçın kendi içinde süreci tartıyor; ben faydalı olabilir miyim, olamaz mıyım diye düşünüyor. Bence oyun olarak belli ölçüde toparladığı bir dönem de yaşattı. Özellikle ikinci yarıda ciddi bir toparlanma yaşadı Beşiktaş.”duhuliye.com