Magazin Editor
Magazin Habercisi
Sporx youtube kanalında Beşiktaş'ı değerlendiren Ergin Aslan çarpıcı açıklamalarda bulundu.İşte Ergin Aslan'ın açıklamaları:SERGEN YALÇIN'I KALMAK İÇİN İKNA ETMEMEK LAZIMErgin Aslan: “Sergen Yalçın’ı ‘kal’ diye ikna etmeye çalışmamak lazım! Böyle şey olur mu? Beşiktaş’ta ikna edilen değil, ikna eden teknik direktör olmalı! Sergen Yalçın’ın ‘Ben kalayım’ diye kulübü ikna etmesi lazım!”SERGEN YALÇIN GÖREVİNE DEVAM ETMEZErgin Aslan: “Sergen Yalçın görevine devam etmez! Maçtan sonra da bırakmak istediğini ve Başkan’ın ikna ettiğini biliyoruz. Trabzonspor’u yense ne olacak? Tribünün nabzını iyi bilirim. Hoca da ne olacağının farkındadır.Ben hocanın devam edeceğini düşünmüyorum. Bırakması da gerekiyor, bırakacaktır da. Diğer türlü yeni sezona kusursuz transferlerle girilip kusursuz başlanması lazım. Yoksa ilk puan kaybında yine aynı şeyler yaşanacak. Solskjaer’de de geçen sezon bu şekilde oldu. Hoca da bunları gördüğü için devam etmeyecektir. Sağlıklısı da bu.Hadi diyelim yeni sezona başlandı, işler yine kötü gidiyor; ‘ama biz 3 transfer dönemi demiştik, Ocak ayını bekleyin’ diyebilir mi? Jürgen Klopp bile olsa işler kötü gitse, kimse bir daha Ocak ayını beklemez!”duhuliye.com